Ами не помниш значи какво си писала.
Много общо ги извъртя нещата. И не ми казвай, че ти е все тая какви примери даваш, за да не ти вадя цитати. Последното, което запомних, беше в темата за 8ми март, където девойка се оплакваше, че нищо не е получила. Ти беше писала няколко пъти и във всеки един пост обясняваш само как ти си получила еди какво си, което въобще не си чакала, ама си била супер щастлива. Е, няма лошо, разбира се, ама да го споменеш случайно 10 пъти? Едва ли.
В тая тема е същата работа. И ако беше само хвалба на връзката ти, пак няма лошо. Обаче твоето е едно тънко самоизтъкване и натякване. Не ми казвай, че само аз го приемам така, защото съм убедена, че който ти е срещал повечко мнения, ще го потвърди.
Както и да е, издразни ме наглостта ти да обясняваш кое било любов и кое връзка. Нещо, което не срещам от теб за първи път.
Калпазанче, ясно ми е, че обстоятелствата понякога го налагат. Особено след като живея на майната си и не се очертава да се върна в близките няколко години и да имам нормална връзка.

Дадох пример, че не бива да поставяме такива крайни оценки за нечии взаимоотношения.