- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Хейтърчета, братче!
ок, много поздрави да му изпратиш........
Кажи бе докторе, за какво ни използваш, чувствам се много гадно.............
Последно редактирано от defender : 03-15-2013 на 20:38
Ок, ще му пратя. Сега, ако нямаш нищо съществено да кажеш, млъквай. Не ме интересуват дребнави приказки. Колкото и да ме забавляват в началото, накрая достигат до моменти, които са "неудобни" за целите ми на пребиваване тук.
чакай бе, ти ме използваш за някакъв гаден експеримент и на всичко от горе после не искаш да ми кажеш на какво съм жертва .............. това е нарушение на човешки права. ............. ами аз може да не искам да участвам в твоя експеримент, дай ми право на избор поне.
Последно редактирано от defender : 03-15-2013 на 20:48
Намеквайки че не съм казал това за да те провокирам...
Намеквайки че предното също не беше провокация..
ПП: Wow това е troll-ception.
Не знам що за болен мозък би се кефил на такива картинки. Имаш нужда от професионална помощ(това се отнася И за тебе, скъпи ми дефендърчо).
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
^И мен ме кефят - забавни са, с изключение на онази с бензиновата резачка. Гнусничка ми дойде.
Ама виж тази с тъпото бебе е показателна, че естествен подбор има и малоумниците бързо-бързо напускат тоя свят.![]()
^
.................................................. ......................
Гифовете сами по себе си нищо не значат, но според човека се възприемат по различен начин. И всеки вижда различни неща в тях. Което само доказва че проблема ви си е само във вас, не в самите гифове (и случките в тях). Всеки си реагира както си знае, според това което счита за ненормално или гнусно. Но отговорността за реакциите ви си е само ваша. Опитвайки се да ме изкарате мен някакъв като "някакъв", само защото на вас ви е гнусно и you can't deal with it, е меко казано тъпо.
просто "не знаете какво/какви ги говорите" защото го правите за да се изживявате като едни или други, при все че едва ли на някой от вас би му харесало да му се случат лошите неща, които са се случили на потърпевшите от онези gif-ове, а като такъв най-вече се показа докторчето, който още откакто дойде в този форум започна всячески да се изживява като тарикат пред другите, с което явно демонстрира признаци за най-голяма слабост, колко ли голям лигльо трябва да е човек за да се поругае дори с гибелта на най-малко дете, което е още твърде невръстно за да разбира опасността от едно или друго?!, това че са били заснети кадри с телесни повреди и смърт не означава че полезното им приложение би било да бъдат използвани за нечисти подбуди, но могат да бъдат поучителни за това как не бива да се постъпва в живота, понеже не е ли голямо лицемерие да изпитваш садистично задоволство от случили/случващи се на други хора лоши неща, които самият ти никога не би предпочел да ти случат на самия теб, понеже най-малкото ако ти се случат на теб тогава едва ли би ти било приятно
"Отгде произлизат боеве, и отгде крамоли, между вас? Не от там ли, от вашите сласти(т.е. от вашите похоти), които воюват в телесните ви части? Пожелавате, но нямате; ревнувате и завиждате, но не можете да получите; карате се и се биете; но нямате, защото не просите. Просите и не получавате, защото зле просите, за да иждивявате в сластите си(т.е. за да се изживявате в похотите си)." Яков 4: 1-3
Последно редактирано от npp : 03-16-2013 на 09:28
Този път беше в десетката.
Без цитатите беше по-добре.
> Намеквайки, че реалността има нещо общо с това на кой какво би му било приятно...
> Намеквайки, че показването на реалността (или показването на каквото и да е, изобщо) ме прави еди-какъв си.
> Намеквайки, че изобщо изпитвам садистично удоволствие от тези гифове ...
Те не значат нищо за мен, използвам ги само като "кукички"... доста успешно при това.
А този аргумент "..., които самият ти никога не би предпочел да ти случат на самия теб, понеже най-малкото ако ти се случат на теб тогава едва ли би ти било приятно" е просто псевдо-интелектуализирана версия на "Ами ти ако беше на негово място щеше ли да ти е приятно?" - тоест аргумент на ниво детска градина. Всъщност това наистина доста го повтаряха в детската градина...
Но дали явленията във вселената имат нещо общо с това кой на кое място се поставя? Дали това има някакво значение? Или този аргумент е продукт на онази егоистична договорка, която всеки социален човек сключва... Която дава зелена светлина на всичките лъжи и потребни заблуди... само в името на нечие добро.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-16-2013 на 11:23
когато на логльото не му е заплющяло той може да си позволява много неща облягайки се на късмета си и на привилегиите си, обаче едва ли същото могат да кажат потърпевшите, които стенат от болка денем и нощем, то и аз ако бях принцеса можех да живея само в дворец облечена в всякакви най-финни копринени дрешки и така живеейки само в комфорт и лукс да си мисля че онези, които охкат и пъшкат от болка само се преструват след като мен хич не ме боли, и с лигавата си надменност никак да не се опитвам да "влизам в положението" на потърпевшите че да не взема да си изцапам с някакво петънце нежната кожа или скъпите дрешки, обаче ти се показа по-превъзходен и от принцесите с това твое превъзнесено дървено философстване настанен удобно в уютно жилище, а какво да кажат истинските Светии, които всякога жертват животите си за бъде осигурено спасение на всички включително и на такива лигочи като теб:
"бил съм в повече трудове, в тъмници още повече, в бичувания чрезмерно, много пъти и на смърт. Пет пъти юдеите(т.е. служителите на човешката(666) религия) ми удариха по четиридесет удара без един; три пъти бях бит с тояги, веднъж ме биха с камъни, три пъти съм претърпял корабокрушение, една нощ и един ден съм бил по морските дълбочини. Много пъти съм бил и в пътешествия; в опасност от реки, в опасност от разбойници, в опасност от съотечественици, в опасност от езичници, в опасност в град, в опасност в пустиня, в опасност по море, в опасност между лъжебратя; в труд и мъка, много пъти в неспане, в глад и жажда, много пъти в неядене, в студ и в голота; и, освен другите неща, които не споменавам, има и това, което тежи върху мене всеки ден, грижата за всичките църкви. Кой изнемощява, без да изнемощявам и аз? Кой се съблазнява без да се разпалям аз? Ако трябва да се хваля, ще се похваля с това, което се отнася до немощта ми. Бог и Отец на Господа Исуса [Христа], Който е благословен до века, знае, че не лъжа. (В Дамаск областният управител на цар Арета тури стража в град Дамаск за да ме улови; и през прозорец по стената ме спуснаха с кош, та избягах от ръцете му)." 2 Коринтяни 11: 23-33
Последно редактирано от npp : 03-17-2013 на 06:57
приема гифчетата си като безразлични и че нищо не значили, а в същото време може да класифицира живота си като лесен или труден..........................
npp само ти пусна кукичките си и ти ги улови. (леле започнах да философства в стила на доктора)
ПП: Защо пускаш само гифчета където се причинява само болка или обида на хората ами пусни гифче как ми мажеш филия с лютеница например - айде покажи, че си реален - реалността не е само убиване на малки деца или рязане на глави с резачки.
(да не излезе накрая, че на някои хора проблема им всъщност е диагноза "алергия към доброто" но прикрита чрез различни измекиярски философии.)
Последно редактирано от defender : 03-18-2013 на 09:13
И аз честно казано не виждам никакъв проблем с тези гифове.
Колкото до причината поради която доктора ги споделя тук, според мен, е просто за да има възможност да влезе в пререкание с общо-приетото от вас(и общо взето всички) за нормално. Друг е въпроса, че вие му се хващате на "кукичките".
Виж, разбираемо е, че за повечето хора подобни изображения не са приемливи и дори са противни, но когато цял живот всичко около теб е скрито под цензора и сметнеш, че така е нормално и после когато някъде срещнеш нещо без грам цензора, то за теб ще е ново, неразбираемо и дори плашещо.
^
Защо мислиш, че някой взема нечия страна тук?
Просто си тесногръд и дори и не искаш да се опиташ да разбереш защо някои хора казват разни неща и да разбереш какво искат да кажат и какво се опитват да постигнат с това. Пробвай, няма да пострадаш и няма да натрупаш черни точки пред този горе.
За мен живота е лесен, защото вече не съм способен на страдание. Лесен не е точната дума,... По-скоро "неопределящ". Но от общоприета гледна точка, живота ми далеч не е приказка. Аз произхождам от кажи речи бедно работническо семейство, и цялата помия на работническия, скотски светоглед ми е набивана в главата от както съм роден - а с този светоглед идват и всички дефиниции за страдание (съответно и за радост). Тези неща вече нямат толкова голямо значение за мен. Но все пак физическото оцеляване си е проблем стоящ пред всяко живо същество, и в този аспект живота ми не е лесен. Това не променя нищо обаче, изтъкнах го единствено защото npp ме вписа в някакъв си негов образ - на богаташко(или поне благополучно) хейтърче, а това съвсем не е така.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-19-2013 на 13:10