.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Мега фен Аватара на RagioL
    Правилният термин, който се вписва най-ярко в картинката е психопатия.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Правилният термин, който се вписва най-ярко в картинката е психопатия.
    Не знам за вас, обаче тези гифове не предизвикват никаква реакция у мен...

Всъщност може би това е причината да събирам извращения - търся нещо да ме шокира. Това обяснява и защо съм голям фен на ужасите. Но просто не се намира нищо достатъчно ужасяващо.

Дори когато бях в окръжната болница (с цел обучение) видях и как се прави операция, видях черва, трупове, видях и човек как умира пред мен. Нищо от тези неща не ме засегна .... Странна работа...

Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-15-2013 на 19:25

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението

Всъщност може би това е причината да събирам извращения - търся нещо да ме шокира. Това обяснява и защо съм голям фен на ужасите. Но просто не се намира нищо достатъчно ужасяващо.

Дори когато бях в окръжната болница (с цел обучение) видях и как се прави операция, видях черва, трупове, видях и човек как умира пред мен. Нищо от тези неща не ме засегна .... Странна работа...

И за какво беше всичко ? Държиш на някаква показност ли?

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението

Браво на тебе. Дай сега да проверяваме чувствителността към извращения на другите хора, щото не са ни подарили камионче за Коледа когато сме били на 5 годинки. Па да видим какво ще стане - ще мрънкат ли тия хора, ще пищят ли, ще имат ли кошмари? Дано да нямаш скрити надежди, че по този начин живота ти ще става все по-весел

Моите проучвания за хейтърството сочат, че води само към изолация. Мотивацията е единствено да накараме другите да реагират, а тайната надежда е, че по някаква случайност ще ни одобрят. Иначе казано да си хейтър означава умишлено да се самоизолираш от останалите и после да негодуваш, че хората са се изолирали от теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си