- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Хейтърчета, братче!
Правилният термин, който се вписва най-ярко в картинката е психопатия.
Не знам за вас, обаче тези гифове не предизвикват никаква реакция у мен...
Всъщност може би това е причината да събирам извращения - търся нещо да ме шокира. Това обяснява и защо съм голям фен на ужасите. Но просто не се намира нищо достатъчно ужасяващо.
Дори когато бях в окръжната болница (с цел обучение) видях и как се прави операция, видях черва, трупове, видях и човек как умира пред мен. Нищо от тези неща не ме засегна .... Странна работа...
![]()
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-15-2013 на 19:25
Браво на тебе. Дай сега да проверяваме чувствителността към извращения на другите хора, щото не са ни подарили камионче за Коледа когато сме били на 5 годинки. Па да видим какво ще стане - ще мрънкат ли тия хора, ще пищят ли, ще имат ли кошмари? Дано да нямаш скрити надежди, че по този начин живота ти ще става все по-весел
Моите проучвания за хейтърството сочат, че води само към изолация. Мотивацията е единствено да накараме другите да реагират, а тайната надежда е, че по някаква случайност ще ни одобрят. Иначе казано да си хейтър означава умишлено да се самоизолираш от останалите и после да негодуваш, че хората са се изолирали от теб![]()