.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: сънища

Hybrid View

Post сънища

От две години и половина съм разделена с бившия, ама постоянно го сънувам, какво да правя какво означава това, ще се побъркам..... и все странни сънища, все едно трябва да разбера нещо, а не разбирам нищо!!!! :@
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

А гаджета нямала ли си до сега та го сануваш ? Ако сте в един град що не го потърсиш ?
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Цитирай Първоначално написано от lipecek Виж мнението
    А гаджета нямала ли си до сега та го сануваш ? Ако сте в един град що не го потърсиш ?
    Не сме в един град, дори не го виждам ама ме тормозииии, гадже си имам от 2 години ..... смятай
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Нищо не означава. Мислила си за него през деня и затова си го сънувала. Т.е. колкото повече си мислиш за него и се чудиш, защо го сънуваш, толкова повече ще го сънуваш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Нищо не означава. Мислила си за него през деня и затова си го сънувала. Т.е. колкото повече си мислиш за него и се чудиш, защо го сънуваш, толкова повече ще го сънуваш.
    съгласна съм но са минали около 3 години от как съм без него станно ее

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Игра на подсъзнанието - мислиш постоянно за него и миналото ви, което автоматично се отразява в сънищата ти. Време е вече да се сбогуваш с миналото с и да продължиш напред.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Днес тъкмо четох една подобна статия в Cosmopolitan.
    Пишеше, че щом сънуваш бившия, значи ти липсва нещо от връзката ти с него. Помисли си какво сте правили с него, а с новия ти приятел не, започнете да го правите и така би трябвало да отшумят тези сънища.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Подсъзнанието ти се "обажда" , нещо м/у вас все още не е приключило ... поговори с него. : )
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Подсъзнанието ти се "обажда" , нещо м/у вас все още не е приключило ... поговори с него. : )
    Хич недей да говориш с него...! Само ще прецакаш нещата сЪс сегашния си приятел, особено, ако разбере...
    -Защо си говорила с бившия си?
    -Ами, защото го сЪнувам.
    - о.0

хОди обяснявай после защо сЪнуваш бившия... А ония пЪк като види, че го тЪрсиш, ще реши, че пак си падаш по него и ако не зЕме да дойде тука да пита "Тя ми се обади след 3 години раздяла - да продЪлжавам ли", значи ще почне да ти се натяга, това ще изнерви сегашния ти и може да коства врЪзката ти.
    Я по-добре изчакай малко, сЪнищата може и да спрат. И аз наскоро сЪнувах бившата. Дори не помня сЪня - майната му! На него и на нея!!

аз си чакам 2 години и половина вече се нервирам не ми харесва после цял ден съм нервна и ги мисля тия сънища щото са реални тъппо е знам че никой неможе да ми помогне и че е подсъзнателно ама е гадно пък и немогада кажа на никой щото наистина е тъпо и налудничево, чета подобни неща но всички който сънуват е няколко пъти! Пък аз в седмицата по нялко пъти, все едно съм побъркана

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Хич недей да говориш с него...! Само ще прецакаш нещата сЪс сегашния си приятел, особено, ако разбере...
    -Защо си говорила с бившия си?
    -Ами, защото го сЪнувам.
    - о.0

хОди обяснявай после защо сЪнуваш бившия... А ония пЪк като види, че го тЪрсиш, ще реши, че пак си падаш по него и ако не зЕме да дойде тука да пита "Тя ми се обади след 3 години раздяла - да продЪлжавам ли", значи ще почне да ти се натяга, това ще изнерви сегашния ти и може да коства врЪзката ти.
    Я по-добре изчакай малко, сЪнищата може и да спрат. И аз наскоро сЪнувах бившата. Дори не помня сЪня - майната му! На него и на нея!!
    може ли да попитам защо уголемяваш Ъ-тата о.О и при други съфорумници съм го виждала и ми е чудно ?! *сори за спама*
    Последно редактирано от gotinataAa : 03-16-2013 на 23:05 Причина: едит
    ~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Каквото сънуваш с него значи го искаш.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Супер фен Аватара на shmatarok
    еми, ето ти го проблема, ти си се обсебила от мисълта и сънищата с него. Спри да го мислиш и не обръщай внимание на този тип сънища, наслаждавай се на сегашната си връзка и не гледай назад.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    ^ това се получава, ако пише от телефон, поне моят ги уголемява. Ако не е от телефон, не знам хд
    иначе, просто спри да мислиш за това, занимавай се с по-приятни неща от това да се чудиш защо сънуваш човек, който тоооолкова отдавна не е част от живота ти. Имам чувството, че си се обсебила от мисълта за тези сънища и затова се получава така. Аз например винаги сънувам нещо, за което най-много съм мислила/говорила през деня. Не ги мисли толкова, много вероятно е нищо да не значат
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    ^ това се получава, ако пише от телефон, поне моят ги уголемява. Ако не е от телефон, не знам хд
    иначе, просто спри да мислиш за това, занимавай се с по-приятни неща от това да се чудиш защо сънуваш човек, който тоооолкова отдавна не е част от живота ти. Имам чувството, че си се обсебила от мисълта за тези сънища и затова се получава така. Аз например винаги сънувам нещо, за което най-много съм мислила/говорила през деня. Не ги мисли толкова, много вероятно е нищо да не значат

Вече не знам за кой пЪт го обяснявам това Вече чак ми е забавно
    По времето на mIRC, когато децата още играеха на 6-битови телевизионни игри, сестра ми ми правеше забележка, че на латиница пиша Ъ с U. Получаваше се наистина малко безсмислено. За това почнах да пиша с Y, но на инат на натякването й, почнах да го пиша с главно. От тогава ми остана и в бЪлгарския. Мога да пиша и номално ъ, но не искам. Почерк. Почерк, който дразни FuCKkK13, примерно.

P.S.: Главно Ъ се получава и когато натискам Shift

Намери си нов приятел,в противен случай ще продължиш да сънуваш бившия си !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си