.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: сънища

Hybrid View

Нищо не означава. Мислила си за него през деня и затова си го сънувала. Т.е. колкото повече си мислиш за него и се чудиш, защо го сънуваш, толкова повече ще го сънуваш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Нищо не означава. Мислила си за него през деня и затова си го сънувала. Т.е. колкото повече си мислиш за него и се чудиш, защо го сънуваш, толкова повече ще го сънуваш.
    съгласна съм но са минали около 3 години от как съм без него станно ее
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Игра на подсъзнанието - мислиш постоянно за него и миналото ви, което автоматично се отразява в сънищата ти. Време е вече да се сбогуваш с миналото с и да продължиш напред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си