- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Антибиотици
това е неизбежно за това идват нови продукти и антибиотик се купува само с рецепта а тя не се дава за щяло и нещяло иначе радвам се че не ти се е налагало да ги приемаш здрав си това е хубаво
PinkPan7her
достатъчнно съм компетентен за да знам че антибиотиците не действат на вируси
а що се отнася до хомеопатията тва са просто чайчета нека да излекуват една пневмония да видим как ще стане
Последно редактирано от haritov : 03-20-2013 на 23:24
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Вярно е че постоянно откриват нови, обаче все ще дойде момент в който индустрията няма да свари и ще изостане.
Знам че се дават с рецепта, ама антибактерялните сапуни се купуват без. Пък и като знам как личните лекари изписват антибиотици за всяка настинка, си е голям проблем.
Древно китайската система на здравеопазване е била много по-читава от сегашната. Там един лекар колкото повече болни пациенти е имал, толкова по-малко пари е взимал. Превенцията му е майката. Сега е обратното, и за всяко нещо се изписват хапчета.
Аз на зима се разболявам по 1-2 пъти и ми минава в повечето случай за една вечер. Тая зима за втори път през живота ми се разболях от грип и го изкарах за 3 дена. Обаче ям чесън почти на всяко ядене, и като дигна температура си я оставям да си мине самичка.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.