.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Па аз дето през последните 10 години съм взимал антибиотик само веднъж(гентамицин) и то за да си мажа една рана, трябваше да съм умрял до сега.

На настинката лечението с антибиотик и повлиява също толкова колкото и лечението с краставица.
    Говорим за чиста настинка обаче, не за някакви усложниения - ангини,бронхити и т.н.

След някоя друга година като изкочи някоя резистентна бактерия. направи антибиотиците безполезни и ни върне в средновековието ще ги видим сичките тъпаци дето пият антибиотици за щяло и нещяло.
    това е неизбежно за това идват нови продукти и антибиотик се купува само с рецепта а тя не се дава за щяло и нещяло иначе радвам се че не ти се е налагало да ги приемаш здрав си това е хубаво

PinkPan7her
    достатъчнно съм компетентен за да знам че антибиотиците не действат на вируси

а що се отнася до хомеопатията тва са просто чайчета нека да излекуват една пневмония да видим как ще стане
    Последно редактирано от haritov : 03-20-2013 на 23:24
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    ти можеш ли да четеш? изрично поясних за хомеопатичните лекарства, че са много добри, естествено, когато не става въпрос за пневмонии, бронхити, ангини и прочие. Чети цялото изречение преди да мърмориш.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    ти можеш ли да четеш? изрично поясних за хомеопатичните лекарства, че са много добри, естествено, когато не става въпрос за пневмонии, бронхити, ангини и прочие. Чети цялото изречение преди да мърмориш.
    лекувал съм се с хомеопатия знам за какво иде реч при това се лекувах с години аз идвам от там където си ти в момента

хомеопатията се гради на билкова основа ползвали са билки за лечение преди 2000г после почнали разни отвари от разни вещества после откриват асприна ама и той не помагал после идват антибиотиците и сега пак се връщаме на билките от опреди 2000г

защо според теб хомеопатията няма приложение във ветеринарната медицина?
    ето един много добър въпрос на който ако си отговориш правилно ще намериш своята грешка
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous708973
    Guest
    Не ми спори за хомеопатия, щото идея си нямаш от нея.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не ми спори за хомеопатия, щото идея си нямаш от нея.
    не аз а ти си нямаш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    това е неизбежно за това идват нови продукти и антибиотик се купува само с рецепта а тя не се дава за щяло и нещяло иначе радвам се че не ти се е налагало да ги приемаш здрав си това е хубаво
    Вярно е че постоянно откриват нови, обаче все ще дойде момент в който индустрията няма да свари и ще изостане.
    Знам че се дават с рецепта, ама антибактерялните сапуни се купуват без. Пък и като знам как личните лекари изписват антибиотици за всяка настинка, си е голям проблем.
    Древно китайската система на здравеопазване е била много по-читава от сегашната. Там един лекар колкото повече болни пациенти е имал, толкова по-малко пари е взимал. Превенцията му е майката. Сега е обратното, и за всяко нещо се изписват хапчета.
    Аз на зима се разболявам по 1-2 пъти и ми минава в повечето случай за една вечер. Тая зима за втори път през живота ми се разболях от грип и го изкарах за 3 дена. Обаче ям чесън почти на всяко ядене, и като дигна температура си я оставям да си мине самичка.

Майката Природа е дала толкова много естествени билки , които лекуват , вие се тъпчете с химикали?!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Вярно е че постоянно откриват нови, обаче все ще дойде момент в който индустрията няма да свари и ще изостане.
    Знам че се дават с рецепта, ама антибактерялните сапуни се купуват без. Пък и като знам как личните лекари изписват антибиотици за всяка настинка, си е голям проблем.
    Древно китайската система на здравеопазване е била много по-читава от сегашната. Там един лекар колкото повече болни пациенти е имал, толкова по-малко пари е взимал. Превенцията му е майката. Сега е обратното, и за всяко нещо се изписват хапчета.
    Аз на зима се разболявам по 1-2 пъти и ми минава в повечето случай за една вечер. Тая зима за втори път през живота ми се разболях от грип и го изкарах за 3 дена. Обаче ям чесън почти на всяко ядене, и като дигна температура си я оставям да си мине самичка.
    ти да но един 70г човек няма твоите съпротивителни сили младия организъм е силен една настинка или грип не го плашат колкото повече остаряваш силите намалят

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    Майката Природа е дала толкова много естествени билки , които лекуват , вие се тъпчете с химикали?!
    Мда, ще лекувам аз остри бонхити, гнойни ангини и стафилококи с билки.
    Апф.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    и химикалите са дадени от нея

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Мда, ще лекувам аз остри бонхити, гнойни ангини и стафилококи с билки.
    Апф.
    То е затворен кръг.
    Унищожаваш си имунитета с антибиотика, следващия път се разболяваш по-лесно, пак пиеш антибиотик, за да се оправиш, пак си рушиш имунитета...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Така е.
    Аз попаднах в този кръг и не съм излизала от 1-2 години.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Пийте уиски колкото ви е на душата като усещате,че почва да ви лови и няма да имате проблеми - вече 3 години действа безотказно. Убива всички микроби

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Хахах казал си

Surgeon
    Guest
    пак един цол компетентност виждам тука от невежи деца които немогат да си измият зъбите, а говорят за антибиотици, настинка не се лекува с антибиотик, щом лекар ти е изписал антибиотик, купи си симбиотик и пробиотик и пий заедно с антибиотика и няма да имаш проблем за странични ефекти като нарушен цикъл, и стомачно чревен тракт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си