- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На кръстопът
Благодаря, че отговори на въпроса ми. Аз също съм убеден, че любовта не е чувство, което се подхранва само с това двама души да са физически заедно. Все пак момичето си има семейство и се обичат един друг, въпреки разстоянието. Тревожи ме това, че вече от 6 месеца е в чужбина, а докато беше в България преди да замине да следва, беше много по-скромна и раздаваща се в любовта. Намирах време и допълнителни финансови средства само и само да съм с нея. Но сякаш тя не оценява тези мои лишения. А в момента ще почва и работа, за да се издържа там, което още повече ще стопи общото ни "виртуално" време. Днес също така ми каза, че е много болна, има сериозни проблеми и може би ще я оперират. Всичко е толкова сложно... Нямам с кого да споделя за всичко това, защото съм адски труден характер и всичките ми приятели ми обърнаха гръб. Не знам колко време да изчаквам вече... откакто е там... е така. Вече съм отчаян!
Live now, this is your time!
Според мен по-добре би било ако прекратиш връзката ви, ако може така да се нарече. От това, което си написал ми изглежда, че приятелката ти ти подмята намеци за това, че вече няма как да сте заедно. Човек, който не оценява действията ти и всички твои лишения, а уж се води най-близкият ти.
Ти си го усетил още когато си е била тук, че нещо не е наред и сега когато ти се оправдава по този начин... прави си сам изводите. Тя ако те обича без значение какво има да прави ще ти отделя време и ще те търси! Предполагам приятелите ти са ти обърнали гръб, защото ти си го направил, когато приятелката ти е била тук и не си им отделял време и внимание.