Цитирай Първоначално написано от stOlen``EyEs Виж мнението
В твоя случай по-скоро ме притеснява това, че казваш, че тя все по-рядко намира време за теб. Ангажиментите, купоните и т.н. за мен не са оправдание. Бих те посъветвала просто да изчакаш, за да видиш нейното отношение към теб за в бъдеще и да си дадеш още по-ясна сметка
Благодаря, че отговори на въпроса ми. Аз също съм убеден, че любовта не е чувство, което се подхранва само с това двама души да са физически заедно. Все пак момичето си има семейство и се обичат един друг, въпреки разстоянието. Тревожи ме това, че вече от 6 месеца е в чужбина, а докато беше в България преди да замине да следва, беше много по-скромна и раздаваща се в любовта. Намирах време и допълнителни финансови средства само и само да съм с нея. Но сякаш тя не оценява тези мои лишения. А в момента ще почва и работа, за да се издържа там, което още повече ще стопи общото ни "виртуално" време. Днес също така ми каза, че е много болна, има сериозни проблеми и може би ще я оперират. Всичко е толкова сложно... Нямам с кого да споделя за всичко това, защото съм адски труден характер и всичките ми приятели ми обърнаха гръб. Не знам колко време да изчаквам вече... откакто е там... е така. Вече съм отчаян!