Бихте ли започнали да се занимавате с нелегален бизнес, за да печелите много пари? Говорим за наркотици, измами, рекет, проституция и тем подобни.
Защо според вас хората започват да се занимават с неморални неща, за да забогатеят. Предполагам ви е ясно, че тези, които стоят зад всичко, са изключително умни хора (ако не бяха, нямаше как да организират всичко, което правят) и въпреки това го правят, знаейки, че може всеки ден да им е последен. Много ми е интересно какво е вашето мнение по тези два въпроса.
Не, в никакъв случай.
Парите и въртят света, и не го въртят. Да, в конкретни ситуации парите са важни, но не до такава степен, че да си съсипя сама живота. Важното е да имаш до себе си човек, с който ще се подкрепяте в такъв труден период.
Не съм сигурна. Зависи от ситуацията. Ако ми трябват спешно (за операция на детето ми, примерно), вероятно бих. Просто, за да трупам пари, не.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Парите най-лесно може да ти се усладят. А забъркаш ли се един път в тези говна няма измъкване.
Хаха, разбира се. Бих си занимавала единствено с "кражби". Тоест да вземам пари от най-"висшите" държавни лица (Да, да взема, защото това са наши пари) и да ги даря на хора с увреждания, на сираци и бездомни.
Съжалявам, че нямам необходимите качества....
И по-точен отговор: Аз съм твърдо против незаконното забогатяване. И не само... Мразя алчни чревоугодни боклуци, които имат в сметките си милиони, а някои дечица ходят голи, боси и ГЛАДНИ.
Защото така е най-лесно.
Трябва ти единствено предпазливост. За останалите неща не знам, но от наркотици може много да се спечели за малко време. Тук всъщност и предпазливост толкова не трябва. Един познат така си купи и апартамент и кола, обиколи страната и т.н. и т.н. Някои от по-младите органи на реда в града купуваха от него. Всички го познаваха, никакви проблеми не е имал. Той самият не употребяваше наркотични вещества, беше умно и свестно момче. Сега е в чужбина, живее си живота. Работи, учи... заниманията тук му послужиха като старт и финансова стабилност.
За себе си не знам дали бих започнала да се занимавам с такива неща. Както и преди мен казаха, ако ми трябват много спешно пари и няма от къде да взема, може би. Като под спешно разбирам ако въпросът е на живот и смърт.
И спря да се върти за миг земята..