- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята малка любовна драма...
Здравейте! Аз съм на 15 години и това е моята малка драма.
Всичко се случи преди 2 седмици. Тя скъса с мен...от тогава не съм същия човек, на моменти съм супер, но сетя ли се за нея всичко рухва... Всичко вървеше много добре, даже и направих страхотна изненада за 14 февруари ,изненада която малко хора биха направили, но последната седмица преди да скъсаме тя не се държеше с мен никак добре...спряха прегръдките...спряха целувките...почти не ми говореше...в училище бяхме на здрасти и чао. Денят преди да скъсаме тя не беше на учишище, беше на мач в друг град аз и казах да ми се обади като се прибере, но уви така и не ми се обади. Аз отидох в нейния квартал на 1 баскетболно игрище и к'во да видя тя там. Приближих се към нея и тя ми казва "Кво правиш тук?"... аз попитах защо не ми се е обадила ,а тя "ами преди малко се прибрах и излязох...много съм уморена".
Бях с колелото и реших да се оттърва за малко така и направих. Обадих се на приятелка и ми каза " от това което ми казваш мога да ти кажа само 1 ще те зареже"
След кратък размсъл се върнах при нея. Тя реши да си тръгне и ме помоли да я изпратя и аз я изпратих. Като си казвахме чао отидох до нея и исках да я гушна,но тя ме отблъсна с " не ме прегръщай така деее". Тръгнах си.Вечерта и писах"искам утре да се видим и да ти кажа някой неща!" тя ми отвърна със същото.
През ноща сънувах, че всичко се оправя.Дойде следващия ден видяхме се тя започна първа. Каза ми,че не харесва едно момче в което де съмнявах ,че харесва и започна разговора за връзката ни. Тя каза ,че чувствата и изстинали ,нямало смисъл да сме заедно не ме харесвала повече, просто 1 ден се събудила и като дошла на училище ме виждала като някакъв нейн приятел. За нея всичко било увлечение и просто сме си ходели ей така. Не искала да ме наранява повече и връзка с един човек не е връзка.Не можла да се привърже към мен. Имах чувството, че съм в някакъв филм...
Правех всичко за нея , дори съотборничките са и казвали ,че съм супер момчето, да не ме изпуска. Държах се супер с нея, показвах и ,че искам сериозна връзка,но кво стана...Не съм някъв грозен, спортувам редовно поддържам си тялото и себе си, много съм романтичен и доста хора са ми го казвали и са ми казвали, че такива като мен са малко. Други пък са ми казвали,че съм момче мечта, че съм много мил и какво ли още не. А какво искаше тя????
На една възраст сме и сме в 1 клас.
съжелявам ако има правописни грешки пиша от скапания си андроид!
На кофти момиче си попаднал![]()
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Прекалено самочувствие и увереност имаш себе си, а това на моменти е отблъскващо, да го имаш предвид. Иначе живота продължава - действай смело напред. Случилото се е случило и няма какво да правиш. Приемаш нещата такива, каквито са, а именно че не сте били един за друг и продължаваш. Попаднал си на неправилното момиче, но спокойно - човек от грешките си се учи.
Правиш грешката да правиш всичко за тях. Предполагам това е кратка връзка, следващият път не влагай толкова чувства от рано.
Schhh! Hear the silence...
И аз това забелязах.[Amore-Mio*]
Може би пък тя не е от момичетата,които си падат по романтични момчета,разбрала го е в последствие,има ги всякакви.Може и чрез държанието си да си я отблъснал,а може би просто не е била момичето за теб.Живота продължава,не видях да си написал период в който сте били заедно,колко е продължил той и така нататък,но не е болка за умиране.На 15 ,всичко е пред теб,живота не свършва с първата ти тръпка,може да ти е тежко и понякога да се сещаш за нея,но с времето ще премине.Тя не е знаела какво иска,така че..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами честно казано всички момичета си падаме по такива момчета като теб,тоест да са романтични,да спортуват и да се държат супер с нас,а тя всъщност какво иска? Тя ще разбере всичко това ,но ще е доста късно! Пък както сте в един клас,малко трудно ще е да я забравиш. 8ми или 9ти клас си.. охоо до 12 клас сте заедно значи. Просто следващият път не влагай толкова чувства от рано. Тя губи не ти!
На тая възраст бързо се омръзва. А и човек се променя доста в тези години и образът, който харесваш в един човек, може да се промени. Говоря и за тяло, и за характер. Не се филмирай толкова, брато, толкова по-странни и смешни истории ще имаш, че един ден ще се смееш, като се сетиш за тая![]()
P.S. Да си романтичен е много хубаво, но не бъди постоянно в такова настроение, че ще почнеш да изглеждаш нелепо, да не кажа меко. Имай го предвид за следваща връзка - жените обичат мили мъже, но ако си прекалено мил, ще ти се качи на главата![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ок брат ще го имам в предвид . Ей ама да не си мислите,че съм постоянно в някво умряло настроение...няма нищо такова просто като се сетя за нея става ми тъпо ама класа ни е откачен и все ще се намери някой да ми оправи настроението![]()
Даже понякога се чудя ,защо се впрягам толкова тя е една от многото...
Може би още сте малки и не знае какво иска, нямате много опит.
Донякъде я разбирам, когато започнеш да правиш абсолютно всичко едва ли не, за другия, когато пренебрегваш себе си дори за някакви дребни неща... става дразнещо. И с последния ми приятел така скъсахме... правеше всичко за мен... но... това не беше ключът към прекрасна връзка.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Проблема е там ,че според нейните думи не съм виновен за нищо, тя била виновна за всичко. Благодаря за мненията и съветите висъс следващата ще внимавам...