Така ... от известно време се мотая с едно момиче. Всичко е окей, целуваме си се, натискаме си се, но идва един прекрасен момент, в който аз разбирам, че тя е още девствена. Да, наистина - стана ми много хубаво, но другия проблем ... и аз съм девствен. Като по-малък съм имал шансове, но просто си чаках перфектното момиче. Е, намерих го, но дотам .. сега проблема е, че го направихме (колко и аз не знам), но свърших малко в нея. Понеже аз имам някакъв проблем с възбудата, просто за много малко време ставам на максимална възбуда и ние нямаме време дори един презерватив да сложим. Най-тъпото и гадното е, че на нея и е гадно, ако техните ни хванат ... кютек майка ... та да се доизкажа, не знам дали съм я отворил, като пипам с пръст или с него и се опитам навътре да влезе едно от двете и я боли пак като преди - по същия начин. Сега се чудя да купувам ли аджеба противозачатъчни, има ли смисъл, може ли да е станало нещо. Някъде бях чел, че след като се отвори момичето не се пипа 3 дни и след това около 1-2 седмици има период, в който не може да се забременее. Ако някой знае нека ми помогне, идва ми да се закопая в земята....
И другия проблем:
Свършвам много, дори прекалено бързо. Един приятел ми каза, че се превъзбуждам, но според мен не е само това, знам ли. Някой има ли същия проблем, ако някой има/е имал, нека сподели как го е отстранил, защото искам хем да има дълга любовна игра, хем да може след това да има контакт. Моля, помогнете ми, прекалено важно е (поне за мен).
Благодаря за отделеното внимание и мерси, че все пак ми прочетохте проблема.