Здравейте ... На 16 години съм след 3 месеца правя 17 ... и има нещо което страшно много ме измъчва. Пускат ме навън до 4 и 30. Понякога даже само до 3 4. Всички мои приятелки излизат тогава и като ме попитат... иди обеснявай. Няма какво да говоря с тях опитвала съм, не става. Попринцип имат причина да не ми вярват и то беше, че до преди 2 месеца си имах приятел бяхме заедно година и половина, а те не са съгласни на тази възраст да си имам гадже. Трябвало чак като стана на 19 20. След което с момчето се разделихме. Скарахме се с майка ми защото цяла седмица от училище вкъщи и от вкъщи на училище и днеска ми вика "цял ден обикаляш улиците" при което не се сдържах и сега много лошо се испокарахме. Една събота и неделя имам ... и когато събота днес реших да изляза към 2 до към 5 поне ... майка ми, ми забрани? И впрочем.. майка ми ми е казвала "ако искаш не се прибирай аз ти вярвам" но проблема е в баща ми. Това с излизанията започна от 7 клас даже 6 и продължава до сега ... не е било след като разбраха, че съм си имала гадже. Винаги е било така и мисълта, че ще продължи още 2 години ме побърква.