.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Голям фен Аватара на supersonic0

Затваряне на пори след почистване на черни точки

Здравейте
    Имам доста черни точки по носа и квото и да правех те така и не се махаха, но ми казаха една маска домашна, която супер много ми помага, но след като ги почистя и порите ми остават отворени, поради което съвсем скоро отново стават черни точки... Каакво мога да правя, че да се затварят или поне малко да предотвратявам появяване пак ..

Порите не могат да се отварят и затварят. Те са или по-тесни или по-широк, не можеш да ги промениш. Трябва непрекъснато да се грижиш за лицето си, да го почистваш и т.н за да изглежда добре. Не можеш веднъж да си почистиш порите и да искаш да седят чисти без да ги почистваш. Още повече, че живеем в такъв прахоляк, мръсотия и какво ли не. Така, че единственото, което можеш да направиш за да са ти чисти порите е да си поддържаш лицето.

Най-добре се затварят от студената вода. Съответно, ако искаш да ги затвориш не се мий с топла вода изобщо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от supersonic0 Виж мнението
    Здравейте
    Имам доста черни точки по носа и квото и да правех те така и не се махаха, но ми казаха една маска домашна, която супер много ми помага, но след като ги почистя и порите ми остават отворени, поради което съвсем скоро отново стават черни точки... Каакво мога да правя, че да се затварят или поне малко да предотвратявам появяване пак ..
    Сподели маската с нас

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ + 1 ;д
    Аз веднъж пробвах една с мляко и желатин и едвам успях да си я махна
    от лицето. и не ми помогна. ;/

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^ + 1 ;д
    Нещо не си сте ги смесили както трябва. И на мен е имало 1-2 случая да не ми се получи, но иначе става като гума и просто отлепяш, нищо не остава по лицето, включително и черните точки се махат. Аз съм доволна и си я прилагам.

До млякото - няма как да няма хормони. Замислете се, че това е продукт предназначен за малкото на бозайниците следователно си има хормони и какво ли още не. В човешкото мляко няма ли хормони? Има даже и упойващи вещества действащи приспивателно. Пийте мляко, полезно е.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    Пийте мляко, полезно е.
    Не е.
    След около 3-годишна възраст ензимът, който отговаря за усвояването на прясното мляко, спира да се произвежда от организма.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^ + 1 ;д
    И аз така ;д Имаше мъничко по самото това дето ми се отстрани от лицето, но не бе толкова огромна разликата.

ооо и аз съм я пробвала тая с желатина и освен че едва не умрях от миризмата нищо не ми помогна.. сподели твоята моля те
    "Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"

Суров белтък - мажеш и седиш докато не стегне.

1 супена лъжица хума
    1 чаена розова вода
    1 лъжичка за кафе или половин чаена камфоров спирт
    1 лъчичка за кафе или половин чаена салицилов спирт
    и 1 щипка сулфатиазол

ии малко вода и се бърка докато не стане малко по-гъсто от боза :Д стои се докато не стегне изцяло, а тя стяга супер много и не се мие много лесно, но наистина помага.
    Ако нанесете по тънък слой в областта където имате повече черни точки и като засъхне ще видите как са се отбелязали отдолу ..
    малко кофти го обясних, но наистина много помага и не само срещу черни точки, ами и други пъпки, но аз с тях проблеми нямам

anonymous708973
    Guest
    Хм, може да се пробва.
    Последните три неща в аптека ли да ги търся?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хм, може да се пробва.
    Последните три неща в аптека ли да ги търся?
    Дам

Супер фен Аватара на tonssy
    И аз бих я пробвала. Но това ще стане някой ден, когато няма какво да правя- въобще не обичам да се занимавам с маски и други подобни

Всичко е от аптеката да, излиза около 6 лева плюс/минус и е много добра маската!

Повече от фен Аватара на Hidayet
    За затягане на порите си правя маска от белтък и лимонов сок. Действа ми доста добре.

Както написах и в една друга тема за черните точки, те са резултат от замърсяване на организма с гадостите от храните, хормоните в месата, които играят много голяма роля в нарушаването на регулативните функции в организма (разбирайте свръхфункция на мастните жлези и други подобни нарушения, които водят до проблеми от рода на черните точки, акнето и т.н.). Темата е много обширна и нещата са взаимно свързани и като човек, който преди се привличаше от последните козметични писъци и който даваше страшно много пари за скъпа козметика, мога да кажа, че за нищо не става и че всичко е един страхотен театър, и че живеем в много голяма заблуда за всичко около нас. Не си давайте парите, после само ще ви е яд. Интересувайте се как да се изчистите от натрупаните мръсотии в тялото, ако наистина искате да си решите проблемите с кожата, пък и всякакви други неразположения. 80% от болстите и неразположенията идват от гадната храна, цигарите, алкохола и т.н. и неправилното хранене. Сигурно звучи много странно и фанатично, но просто е истина.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от mycel Виж мнението
    Както написах и в една друга тема за черните точки, те са резултат от замърсяване на организма с гадостите от храните, хормоните в месата, които играят много голяма роля в нарушаването на регулативните функции в организма (разбирайте свръхфункция на мастните жлези и други подобни нарушения, които водят до проблеми от рода на черните точки, акнето и т.н.). Темата е много обширна и нещата са взаимно свързани и като човек, който преди се привличаше от последните козметични писъци и който даваше страшно много пари за скъпа козметика, мога да кажа, че за нищо не става и че всичко е един страхотен театър, и че живеем в много голяма заблуда за всичко около нас. Не си давайте парите, после само ще ви е яд. Интересувайте се как да се изчистите от натрупаните мръсотии в тялото, ако наистина искате да си решите проблемите с кожата, пък и всякакви други неразположения. 80% от болстите и неразположенията идват от гадната храна, цигарите, алкохола и т.н. и неправилното хранене. Сигурно звучи много странно и фанатично, но просто е истина.
    Много добре казано!Само да допълня, че не само в месото има хормони, а и в прясното мляко.От него също излизат пъпки.

А градските замърсявания изобщо не влияят, нали? Ако от прясно мляко се разваляше кожата досега да бях с неизлечимо акне. На всеки различните храни му се отразяват различно, но е важно кожата да се почиства.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ox, не излизат пъпки на всички от прясното мляко, а само на тези с кожа, предразположена към акне. -.-

И аз имам много черни точки и използвам сода бикарбонат.Когато влезна да се къпя и като се изкъпя и всичко взимам малко сода и мазажирам там където има черни точки.Просто перфектно е след това,и това го повтарям когато е нужно,но аз попринцип 2 пъти седмично го правя.Пробвайте,определено помага. )

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кой ензим имаш предвид?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Нямам никаква представа, чела съм го отдавна, но явно е така, щом напоследък попадам и на проучвания, според които млечните продукти всъщност не са толкова полезни и дори са фактор за някакви болести

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако има дефицит на ензим, това води до клинична картина скорострелно /разбирай диария/. Сама за себе си не вярвам в подобни изказвания.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Аз мисля, че говори за лактозната нетолерантност, т.е. за ензима лактаза, обаче това, че спира да се произвежда от организма след три годишна възраст, мисля че са глупости. Както има кърмачета, които страдат от генетична хиполактазия, така има и хора, които в доста по-късен етап имат тази непоносимост, а някои въобще я нямат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си