- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Рядко коса- какво трябва да знаят за нея МОМЧЕТАТА
Здравейте на 18 години съм и косата ми е много рядко от край време , баща ми е плешив , но мисля че заради други причини , като цяло искам да ви попитам какво трябва да знаем за този тип коса , как да се отнасяме с нея, как да я третираме , на какво храни да наблегнем за заздравяването й , какви шампиони да използваме , общо взето всичко ,което ще е в + за рядката коса.
Щом баща ти е плешив и ти ще си плешив, няма шампоани, няма храни. Трябва да го приемеш. Обръсни се гола глава, изглежда много яко за мъж. Да не ти пука.
Всъщност бях чел някъде, че ако на едно момче дядо му, по майчина линия е плешив и той ще оплешивее, тоест има някаква връзка с бащата на майка ти. Бях питал преди година/две и учителката ми по биология и тя каза, че наистина е така![]()
доколкото помня от часовете по биология плешивостта при мъжете се предава по Y-хромозомата, така че баща ти като е плешив и ти вероятно ще оплешивееш, но на тия години ти е много рано.
Иди на дерматолог и се посъветвай с него, иначе има разни капсули като хранителни добавки за коса, маски и тн...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5