- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кyра ми е толкова дълъг...
че стига от А до Я на клавиатурата![]()
този тип изрази сa използвали на годежа на баба миПървоначално написано от KumchoValcho
oh, wait...
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
АВЕ ЕйПървоначално написано от StringTheoryPracticist
А и Я са съседи букви на клавиатурата.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако имах фейк "IntelligencePanda", щях да цитирам това и да напиша "That makes me a sad panda!".Първоначално написано от ledenakrasota
При мен е така кирилицата. Caps lock, "Ь", "Я" и "А".Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
О, Боже. Не схващате елементарен трол.Първоначално написано от ledenakrasota
Ааа моя грешка, аз помислиш, че си се объркала, че имаш "Я" на клавиатурата. Ама че съм глупав!![]()
Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А моят е малък, ако искате да пусна снимкав смисъл не е мноо малък, но не е и голям към 15см
Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СЕРИОЗНО?!?!!?!??!
Не трябва да ти е дълъг и да и ръчкаш само червата, а и да е дебел, за да ги пръскаш.
И аз какво чета не знам![]()
.
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again