- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Време за мъст !
Здравейте, 17г. съм тренирам футбол ! Знаем, че във всяко едно първенство има дербита така и в юношеския футбол ! Преди година в първия мач между моя отбор и противниковия те засегнаха достойнството ми и с 1-2 думи мога да кажа, че съсипаха всичко което бях градил ! За какво става въпрос ли,,, ще ви разкажа ! Въпросното дерби е в 6 кръг, а 5 кръг си изкарах червен картон, както разбирахте бях на казан а това беше прекрасен повод за противника ! Целия им отбор излезна с тениски, на които беше написана по дума 2 и когато се строиха стана някакъв ужас за мен ! Искам да ви попитам, защото преглеждах теми, форуми и т.н, за велики мисли, с които аз да си върна ! Искам едно много силно изречение (мисъл) която да щампирам на тениската ми и да излезна да загрявам с нея ! Мерси Предварително !
Какво пишеше на техните, целия текст?
Във нашата професия Господ ни е дал крака, за да тичаме ! Ръце - за да си помагаме, и ум за да мислим ! Последното май го нямаш !
Ех да ти имам проблемите... дечко... и кат се замисли човек май са били прави.
и цял отбор пикльовци са излезли с тениски, образувайки този надпис? та те имат могат ли да измислят нещо толкова смислено бе, много филмарски ми звучи :Д или просто някой ти има зъб и го кара злобничко.
няма никакъв смисъл да им падаш на нивото и да им отговаряш и ти с разни надписи по тениски, детска история.. ходете и разговаряйте като мъже.
Масов бой?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И тебе този текст какво те дразни, не мога да разбера.
Реално, за да тренираш футбол, се изисква крака и сили. Ух.
Вие да не тренирате синхронно плуване?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
И как това е обида директно към теб?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ти обаче не поясни какво си направил за да си изкараш тоя червен.
Склонен съм да си мисля, че ако наистина са ти вдигнали мерника, не може да не е било заслужено.
Вие футболистите сте пълни смешници и тъпи женчовци!Лигльовци като вас са много отворени със самочувствие на Казанова и акъл на блондинка. Тия си събирали 2 седмици от закуски да си направят тениски, пък ти си го приел толкова навътре и ти е нарънило малкото нежно сърчице, че веднага трябва да им го върнеш.. Не можете да отидете да приказвате отбор с отбор ми ще си приказвате чрез тениски :-O
вземете да си пращате писма по пощенски гълъб![]()