.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Време за мъст !

Здравейте, 17г. съм тренирам футбол ! Знаем, че във всяко едно първенство има дербита така и в юношеския футбол ! Преди година в първия мач между моя отбор и противниковия те засегнаха достойнството ми и с 1-2 думи мога да кажа, че съсипаха всичко което бях градил ! За какво става въпрос ли,,, ще ви разкажа ! Въпросното дерби е в 6 кръг, а 5 кръг си изкарах червен картон, както разбирахте бях на казан а това беше прекрасен повод за противника ! Целия им отбор излезна с тениски, на които беше написана по дума 2 и когато се строиха стана някакъв ужас за мен ! Искам да ви попитам, защото преглеждах теми, форуми и т.н, за велики мисли, с които аз да си върна ! Искам едно много силно изречение (мисъл) която да щампирам на тениската ми и да излезна да загрявам с нея ! Мерси Предварително !

Какво пишеше на техните, целия текст?

Във нашата професия Господ ни е дал крака, за да тичаме ! Ръце - за да си помагаме, и ум за да мислим ! Последното май го нямаш !

Повече от фен
    Ех да ти имам проблемите... дечко... и кат се замисли човек май са били прави.

Мега фен Аватара на Dagichka
    и цял отбор пикльовци са излезли с тениски, образувайки този надпис? та те имат могат ли да измислят нещо толкова смислено бе, много филмарски ми звучи :Д или просто някой ти има зъб и го кара злобничко.
    няма никакъв смисъл да им падаш на нивото и да им отговаряш и ти с разни надписи по тениски, детска история.. ходете и разговаряйте като мъже.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Масов бой?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И тебе този текст какво те дразни, не мога да разбера.
    Реално, за да тренираш футбол, се изисква крака и сили. Ух.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    И тебе този текст какво те дразни, не мога да разбера.
    Реално, за да тренираш футбол, се изисква крака и сили. Ух.
    абе, не е баш крака и сили.
    трябва да си го имаш в тебе тоя талант, както и малко мозък.
    не е баш да тичаш в кръг и да гониш топка;
    и аз така си мислех преди да почнах да гледам по-редовно, ноо..

просто им тегли една и толкова, не се занимавай;
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Вие да не тренирате синхронно плуване?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    абе, не е баш крака и сили.
    трябва да си го имаш в тебе тоя талант, както и малко мозък.
    не е баш да тичаш в кръг и да гониш топка;
    и аз така си мислех преди да почнах да гледам по-редовно, ноо..;
    Съгласна съм.
    Просто исках да отбележа частта само с оня надпис.

И как това е обида директно към теб?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ти обаче не поясни какво си направил за да си изкараш тоя червен.

Склонен съм да си мисля, че ако наистина са ти вдигнали мерника, не може да не е било заслужено.

Вие футболистите сте пълни смешници и тъпи женчовци! Лигльовци като вас са много отворени със самочувствие на Казанова и акъл на блондинка. Тия си събирали 2 седмици от закуски да си направят тениски, пък ти си го приел толкова навътре и ти е нарънило малкото нежно сърчице, че веднага трябва да им го върнеш.. Не можете да отидете да приказвате отбор с отбор ми ще си приказвате чрез тениски :-O
    вземете да си пращате писма по пощенски гълъб

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Вие футболистите сте пълни смешници и тъпи женчовци! Лигльовци като вас са много отворени със самочувствие на Казанова и акъл на блондинка. Тия си събирали 2 седмици от закуски да си направят тениски, пък ти си го приел толкова навътре и ти е нарънило малкото нежно сърчице, че веднага трябва да им го върнеш.. Не можете да отидете да приказвате отбор с отбор ми ще си приказвате чрез тениски :-O
    това
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Бахти якия и точен коментар
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Право в десетката !!!
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си