.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    И аз ще си правя цветни краища, но не знам кога ще стигна до 'На тъмно' да си взема боя (искам цветни, не руси)
    И до колкото знам, първо трябва да си изрусиш (обезцветиш) краищата. Иначе боята няма да хване.
    хх

дам :Х така е и си го изпробах вече трябва ми обезцветяване или доста силна боя :Д последно да питам , върху чевените ми краища ще стане ли ако нанеса лореал омбрето ? ще ги покрие ли или да отивам да ме обезцветят?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Върху червеното ще рижавее..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Някой беше препоръчал блондор ... някъде по-назад. НЕ! ... не си го и помисляй
    Моето пробвах да си го направя с блондор... супер много изгаря и общо взето нищо особено не стана. Аз имах намерение да си подстрига косата след това много късо така или иначе, но ако ти нямаш... просто не експериментирай.
    Вземи си на Лореал боята за Омбре прическа ... мисля си, че ще ти свърши работа.

Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Аз имам омбре.. Преливащо от тъмно червено към оранжаво някакво такова.. до много светло. Понеже червеното се поддържа много трудно ми се налага да се боядисвам често. Червеното ми покрива цвета от степчето идеално.
    Скоро и аз пробвах тази специалната за омбре и се получи от първия път. До скоро беше 13 лева в Лили, но беше на промоция. Най-много с още 2-3 лева по-скъпа да е.
    Снимка съжалявам но не мога моя, защото нямам с какво точно да направя с хубаво качество.
    Мога да намеря подобно от интернет.

да те попитам така като съм със степче червено в краищата дали ще покрие хубаво русата омбре , т..неска ще си взема;х при теб покри ли ти ?

Супер фен Аватара на marble
    Моето беше оранжево, но да, покри.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Коса-дроб.
    Schhh! Hear the silence...

http://prikachi.com/images.php?images/527/6018527G.jpg
    вижте какво се направих... много ми жълтее смятам да го направя с някоя по пепелява боя.. предложениея?

Оцветила си повече от колкото трябва май. Така отзад не мога да преценя, но на мен лично не ми изглежда толкова зле - напротив даже. Не мисля, че трябва да си съсипваш косата с още химия. Ако не се срамуваш качи една снимка в лице като си си направила някаква прическа.

ами незнам стои ми някак жълто :Х и леко съм го почнала по от горе и се нервирам ... смятам леко да обезцветя с един деколатор тука най от горе дето съм го направила , за да започва по-отдолу някак :Х ии искам цвета да стане хубав не така жълт :Х направо си е патешко жълт:Х иначе снимки с инстаграма но не се виждат хубаво смисъл цвета не изглежда така жълт
    http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...81254703_n.jpg
    http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...16562968_n.jpg

върху това жълтото кой цвят да си сложа :Х всяка руса боя ли ще хване върху тва?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Върху жълто се слага пепеляво русо, за да оправи рижавото.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Ох, не знам не ми изглежда толкова зле, ама това си е мое мнение.

Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Върху жълто се слага пепеляво русо, за да оправи рижавото.
    така и направих в момента е опасно яко! :Д мерис много ,3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си