- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космат пенис
Здравейте!Аз съм на 13 години,а Ноември ще направя 14.Случея е следният.Пениса ми е доста космат (така да се изразя).Момчетата от нашият клас се бръснат навсякъде лице,крака,ръце и даже пенис.Моя е доста космат и се чудя трябва ли да го обръсна.Как мислите според вас?Всички от класа ми го правят,не че искам да им подръжавам просто искам да попитам.
Изчакай да станеш на 20, тогава![]()
Schhh! Hear the silence...
Момчетата от твоя клас, на 13 години, си бръснат краката и РЪЦЕТЕ??? Какво по дяволите
Като не те кефи да се гледаш космат долу, епилирай се. Ние ли очакваш да ти кажем какво да правиш с твоите си косми?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Вие имате ли косми някъде изобщо?! .. Чак ЛИЦЕТО си бръснели ..![]()
![]()
![]()
Крясъци..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абе хора вие нормални ли сте? На 13 да нямал косми!? ЛИЦЕТО почнах да си бръсна в 6 клас....
Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-17-2013 на 06:24
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не се бръсни.. остани цял живот необръснатбъди различен
![]()
![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Изчакай докато станеш на 17
Това, че българите се бръснат там не значи, че целият свят го прави и че е нормално, напротив нормалното е да не се бръснат, но българите са с друго мислене-в другите държави едва ли си бръснат краката, ръцете, мишниците ,хуя и си скубят веждите например, но тук тва задължително, инъче си ненормале, нехигиеничен, зле поддържан от всякъде ако не го правиши тази мода се забелязва най-вече при младите хора в България
...и аз съм лапе, но тва ми е мнението
И аз съм на 14 и се бръсна само под мишниците и чат-пат мустака ,че ме дразни..Лятото за пръв път си обръснах патока,'шот беше кат екваториална гора долу , не мога го намеря половин час ,Ъ пък и беше супер некомфортно ,като ходех на плаж и т.н. Иначе лично аз смятам ,че зимата няма никакъв проблем да си ходиш космат - ем ти пазят топло , ем не ти правят проблем с изпотяването ... Изчакай до средата на април ,когато започнеш да носиш и къси дънки ,тогава таман ще бръснеш и краката![]()