.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    red_monster
    Guest

Космат пенис

Здравейте!Аз съм на 13 години,а Ноември ще направя 14.Случея е следният.Пениса ми е доста космат (така да се изразя).Момчетата от нашият клас се бръснат навсякъде лице,крака,ръце и даже пенис.Моя е доста космат и се чудя трябва ли да го обръсна.Как мислите според вас?Всички от класа ми го правят,не че искам да им подръжавам просто искам да попитам.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Избръсни се.Знам ли,ако искаш (:

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Изчакай да станеш на 20, тогава
    Schhh! Hear the silence...

Повече от фен
    Момчетата от твоя клас, на 13 години, си бръснат краката и РЪЦЕТЕ??? Какво по дяволите

Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Момчетата от твоя клас, на 13 години, си бръснат краката и РЪЦЕТЕ??? Какво по дяволите
    Мда и аз така .... dafuq , че вие имате ли грам косам по тялото си още ве , последния път като бях на 13 години не мисля че имах космати крака че да тръгна да си ги бръсна , па ти кат не си ползваш пениса от къф зор ще го бръснеш .

Като не те кефи да се гледаш космат долу, епилирай се. Ние ли очакваш да ти кажем какво да правиш с твоите си косми?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iShomby Виж мнението
    Мда и аз така .... dafuq , че вие имате ли грам косам по тялото си още ве , последния път като бях на 13 години не мисля че имах космати крака че да тръгна да си ги бръсна , па ти кат не си ползваш пениса от къф зор ще го бръснеш .
    Че ти колко пъти се ставал на 13 бе хахаха ще ме уморите
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Че ти колко пъти се ставал на 13 бе хахаха ще ме уморите
    ахахахах последния път като бил

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Вие имате ли косми някъде изобщо?! .. Чак ЛИЦЕТО си бръснели .. Крясъци..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Като не те кефи да се гледаш космат долу, епилирай се. Ние ли очакваш да ти кажем какво да правиш с твоите си косми?!
    Той е все още дете по-леко с него .red_monster изчакай да станеш поне на 15 и обръсваш гората.Има и жени които си падат и да си космат там отдолу,но са по-малко от другите.Важното е члена да е вървежен като шоколадче.

Цитирай Първоначално написано от Candyboy89 Виж мнението
    Той е все още дете по-леко с него .red_monster изчакай да станеш поне на 15 и обръсваш гората.Има и жени които си падат и да си космат там отдолу,но са по-малко от другите.Важното е члена да е вървежен като шоколадче.
    Хубаво де, ама какво да му кажем ние. Като иска да му е гладко, да си ги махне...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на draid
    Бръсни се долу и под мишниците, друго не пипай.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Абе хора вие нормални ли сте? На 13 да нямал косми!? ЛИЦЕТО почнах да си бръсна в 6 клас....

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Абе хора вие нормални ли сте? На 13 да нямал косми!? ЛИЦЕТО почнах да си бръсна в 6 клас....
    чубака :Д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Аз изпълзях от майка с самобръсначка в ръка....
    Аре леко ЧУБАКА в 6 клас си се бръснал само ако до вас са изхвърляли токсични отпадъци и ти си играл с тях...

ПП аз почнах да бръсна лице в 10 клас (преди това пазех величествения си мустак, да изглежда супер яко )
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-17-2013 на 06:24
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

направи си салата и я изяж

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Цитирай Първоначално написано от red_monster Виж мнението
    Здравейте!Аз съм на 13 години,а Ноември ще направя 14.Случея е следният.Пениса ми е доста космат (така да се изразя).Момчетата от нашият клас се бръснат навсякъде лице,крака,ръце и даже пенис.Моя е доста космат и се чудя трябва ли да го обръсна.Как мислите според вас?Всички от класа ми го правят,не че искам да им подръжавам просто искам да попитам.

Сега още си малък за кво ти е, кой ще го гледа?

Голям фен Аватара на s40t4
    Не се бръсни.. остани цял живот необръснат бъди различен

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Изчакай докато станеш на 17

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Това, че българите се бръснат там не значи, че целият свят го прави и че е нормално, напротив нормалното е да не се бръснат, но българите са с друго мислене-в другите държави едва ли си бръснат краката, ръцете, мишниците ,хуя и си скубят веждите например, но тук тва задължително, инъче си ненормале, нехигиеничен, зле поддържан от всякъде ако не го правиш и тази мода се забелязва най-вече при младите хора в България

...и аз съм лапе, но тва ми е мнението

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Аз изпълзях от майка с самобръсначка в ръка....
    Аре леко ЧУБАКА в 6 клас си се бръснал само ако до вас са изхвърляли токсични отпадъци и ти си играл с тях...

ПП аз почнах да бръсна лице в 10 клас (преди това пазех величествения си мустак, да изглежда супер яко )
    Cuz fuck logic, that's why!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Бръсни се долу и под мишниците, друго не пипай.
    +1
    Това е! А след време като ти се наложи и брадата.
    Ако са чак толкова дълги космите, подкъсяваш ги с една малка ножичка и после действай с бръснича.

Цитирай Първоначално написано от Candyboy89 Виж мнението
    Не вярвам някоя да е заинтересована от това дали пенсът на 13 годишно момченце е космат, че защо изобщо го коментираш не знам

Сериозно ли ???
    LoVe iS tHe aNsWeR

И аз съм на 14 и се бръсна само под мишниците и чат-пат мустака ,че ме дразни..Лятото за пръв път си обръснах патока,'шот беше кат екваториална гора долу , не мога го намеря половин час ,Ъ пък и беше супер некомфортно ,като ходех на плаж и т.н. Иначе лично аз смятам ,че зимата няма никакъв проблем да си ходиш космат - ем ти пазят топло , ем не ти правят проблем с изпотяването ... Изчакай до средата на април ,когато започнеш да носиш и къси дънки ,тогава таман ще бръснеш и краката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си