- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космат пенис
+
към темата с космите - що да нямат косми бе ? за всички виж не съм съгласна,но съм виждала момчета на по 12 с космати крака .. всеки е индивидуален,а и като гледам момичетата сега от 5ти клас с чашка Д що да не повярвам за едните косми ? . има и такива,които нямат,такива,които ги бръснат,за да са ''големи'' и такива,които наистина си е нужно да ги махнат
Вие косъм някъде имате ли изобщо? Ква е тая педалщина да се бръснеш навсякъде ?! Долу, лицето и мишниците. Ква е тая простотия да си бръснете краката и ръцете?! От твоя клас сигурно обсъждат с момичетата кви лентички да ползват и т.н. Тая България в кво се превръща не знам.. Политици-педераси, момчета-педераси, момичета-курви. Хора осъзнайте се. Сменете си дилъра и се огледайте в кой свят живеете. Да имаш гласа на Азис не е лошо, ама да му имаш визията, държанието и селското му поведение не е гот'. ;х
Изчакаи да станеш на 17 и тогава ако искаш се избръсни кой сега ще ти го гледа? а и някой момичета обичат космати аз лично не съм от тях
Ако искаш се брЪснеш, ако не искаш - не се. И без това на 14 едва ли правиш секс, само ти си го гледаш. Няма от какво да се притесняваш. Окосмението е нормално. И впрочем сЪучениците ти са педали!
Е не, това е бахти майтапа. Не ти препоръчвам бръснене в тези области. Малък си все още, а и не ти трябва да им подражаваш. Това, което казват, може да не е истина и аз определено не виждам смисъл в бръсненето на пениса! Защо ти трябва да го правиш? Кой те гледа там, за да каже дали си космат или не??!
Аз също подкрепям мнението, че трябва да се бръснеш под мишниците и АКО имаш нещо по лицетп, защото тия девствени мъхове (мустачки) винаги са били някак си неприятни за гледане.
Долу според мен, няма защо да се бръснеш, при положение, че едва ли скоро ще ти се случи мечтата на всеки мъж, все пак be real- на 13 си. Недей само си създава грижи, веднъж почнеш ли да се бръснеш, трябва после винаги, а и не винаги е комфортно от първо време.
За ръцете и краката, по- добре си ги отрежи отколкото да ги бръснеш. Момчетата се чудят вече кво да правят напоследък, чувам, че си бръснат и задниците с извинение. Скоро ще почнете и гърба да си бръснете, и веждите да си скубете- смешно е.
Това, че всички от твоя клас го правят, означава, че един е почнал и всички трябва вече да са "яки". Повярвай ми, и те ако са на 13 секс няма скоро да подушат, тъй че и обръснати и поникнали, космите ще си ги гледат само те. Не си създавай само излишни грижи, пак ти казвам.
ако не ти пречи,не се бръсни освен ако не смяташ да правиш секс![]()
Пич, не знам кой ти го е казал това, но не е вярно. Бил съм по Европа и не съм видял хора с една вежда или пък много косми по краката. Сега не съм бил тама да им гледам дали се епилират ;д ама ако някой е бил много космат щеше да ми направи впечатление. С тънки вежди като на фолк певица не съм виждал, а у нас е всеки 3ти.
Да не си педерас да ми се бръснеш бе, лигльо?!?
А и си нямаш на идея колко помага умереното окосмяване при някои мастурбационни техники...
аз съм на 13 и бръсначката ми най-добрия приятел... сам си реши, щом всички други го правят, а само ти - не...
Братле ти си прецени. Сега съм на 14. На 13 си бръснех подмишниците и пениса и около него. На 14 си обръснах мостака . Сега пред 2 дена си бръсна лицето просто не обичам да ми боде. Рацете не ги бръсна, а краката само леко с машинка за постригване.
П.П не съм гей имам си приятелка![]()