.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Това е! А след време като ти се наложи и брадата.
    Ако са чак толкова дълги космите, подкъсяваш ги с една малка ножичка и после действай с бръснича.
    +

към темата с космите - що да нямат косми бе ? за всички виж не съм съгласна,но съм виждала момчета на по 12 с космати крака .. всеки е индивидуален,а и като гледам момичетата сега от 5ти клас с чашка Д що да не повярвам за едните косми ? . има и такива,които нямат,такива,които ги бръснат,за да са ''големи'' и такива,които наистина си е нужно да ги махнат

Вие косъм някъде имате ли изобщо? Ква е тая педалщина да се бръснеш навсякъде ?! Долу, лицето и мишниците. Ква е тая простотия да си бръснете краката и ръцете?! От твоя клас сигурно обсъждат с момичетата кви лентички да ползват и т.н. Тая България в кво се превръща не знам.. Политици-педераси, момчета-педераси, момичета-курви. Хора осъзнайте се. Сменете си дилъра и се огледайте в кой свят живеете. Да имаш гласа на Азис не е лошо, ама да му имаш визията, държанието и селското му поведение не е гот'. ;х

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Вие косъм някъде имате ли изобщо? Ква е тая педалщина да се бръснеш навсякъде ?! Долу, лицето и мишниците. Ква е тая простотия да си бръснете краката и ръцете?! От твоя клас сигурно обсъждат с момичетата кви лентички да ползват и т.н. Тая България в кво се превръща не знам.. Политици-педераси, момчета-педераси, момичета-курви. Хора осъзнайте се. Сменете си дилъра и се огледайте в кой свят живеете. Да имаш гласа на Азис не е лошо, ама да му имаш визията, държанието и селското му поведение не е гот'. ;х
    И все пак предпочитам да си обръсна краката с машинката за подстригване,отколкото лятото да се спарват нон стоп!Ако мислиш,че само космите ни отличават от педерасите и жените,много жалко за теб

праиш ли разлика м/у постригване и бръснене?

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    праиш ли разлика м/у постригване и бръснене?
    Подстригване на краката?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Изчакаи да станеш на 17 и тогава ако искаш се избръсни кой сега ще ти го гледа? а и някой момичета обичат космати аз лично не съм от тях

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако искаш се брЪснеш, ако не искаш - не се. И без това на 14 едва ли правиш секс, само ти си го гледаш. Няма от какво да се притесняваш. Окосмението е нормално. И впрочем сЪучениците ти са педали!

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ако искаш се брЪснеш, ако не искаш - не се. И без това на 14 едва ли правиш секс, само ти си го гледаш. Няма от какво да се притесняваш. Окосмението е нормално. И впрочем сЪучениците ти са педали!
    E,Луд ли си ? Половината форум на 14 са с 2 деца О.о

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Е да де, да де... Аз за другата половина да кажа

Е не, това е бахти майтапа. Не ти препоръчвам бръснене в тези области. Малък си все още, а и не ти трябва да им подражаваш. Това, което казват, може да не е истина и аз определено не виждам смисъл в бръсненето на пениса! Защо ти трябва да го правиш? Кой те гледа там, за да каже дали си космат или не??!

Аз също подкрепям мнението, че трябва да се бръснеш под мишниците и АКО имаш нещо по лицетп, защото тия девствени мъхове (мустачки) винаги са били някак си неприятни за гледане.
    Долу според мен, няма защо да се бръснеш, при положение, че едва ли скоро ще ти се случи мечтата на всеки мъж, все пак be real- на 13 си. Недей само си създава грижи, веднъж почнеш ли да се бръснеш, трябва после винаги, а и не винаги е комфортно от първо време.
    За ръцете и краката, по- добре си ги отрежи отколкото да ги бръснеш. Момчетата се чудят вече кво да правят напоследък, чувам, че си бръснат и задниците с извинение. Скоро ще почнете и гърба да си бръснете, и веждите да си скубете- смешно е.
    Това, че всички от твоя клас го правят, означава, че един е почнал и всички трябва вече да са "яки". Повярвай ми, и те ако са на 13 секс няма скоро да подушат, тъй че и обръснати и поникнали, космите ще си ги гледат само те . Не си създавай само излишни грижи, пак ти казвам.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами явно вече е време Никое момиче не би се зарадвало на "космат пенис".

ако не ти пречи,не се бръсни освен ако не смяташ да правиш секс

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Абе хора вие нормални ли сте? На 13 да нямал косми!? ЛИЦЕТО почнах да си бръсна в 6 клас....
    Изглежда си дооооооооооста космат, ти добре ли си?? Боже мой в 6. клас..., представям си как изглеждаш сега.

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Това, че българите се бръснат там не значи, че целият свят го прави и че е нормално, напротив нормалното е да не се бръснат, но българите са с друго мислене-в другите държави едва ли си бръснат краката, ръцете, мишниците ,хуя и си скубят веждите например, но тук тва задължително, инъче си ненормале, нехигиеничен, зле поддържан от всякъде ако не го правиш и тази мода се забелязва най-вече при младите хора в България

...и аз съм лапе, но тва ми е мнението
    Пич, не знам кой ти го е казал това, но не е вярно. Бил съм по Европа и не съм видял хора с една вежда или пък много косми по краката. Сега не съм бил тама да им гледам дали се епилират ;д ама ако някой е бил много космат щеше да ми направи впечатление. С тънки вежди като на фолк певица не съм виждал, а у нас е всеки 3ти.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от iShomby Виж мнението
    па ти кат не си ползваш пениса от къф зор ще го бръснеш .
    Тъпо изказване, нищо лично. Разбира се, че от хигиенна гледна точка + неговата гледна точка, която евентуално би повлияла по някакъв начин и на самочувствието му, което като гледам вече е започнало. Иначе авторе, като не ти харесват - махай ги.

Повече от фен
    Да не си педерас да ми се бръснеш бе, лигльо?!?
    А и си нямаш на идея колко помага умереното окосмяване при някои мастурбационни техники...

аз съм на 13 и бръсначката ми най-добрия приятел... сам си реши, щом всички други го правят, а само ти - не...

Братле ти си прецени. Сега съм на 14. На 13 си бръснех подмишниците и пениса и около него. На 14 си обръснах мостака . Сега пред 2 дена си бръсна лицето просто не обичам да ми боде. Рацете не ги бръсна, а краката само леко с машинка за постригване.

П.П не съм гей имам си приятелка

Супер фен Аватара на prince
    "Мечата стъпка"

Супер фен Аватара на NissaN
    Ми бръсни го

Ил.И ние какво да направим?

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Ами явно вече е време Никое момиче не би се зарадвало на "космат пенис".
    хах, сериозно ли за това мислиш, когато видиш пенис? все тая дали е космат, ако поддържа нужната хигиена, дори предпочитам да си задържи окосмяването

Супер фен Аватара на prince
    Бръсни се маугли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си