- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 18 и още девствен..Нормално ли е
Да!Тъп въпрос, но наистина ми е много чудно дали това, че съм на 18 и не съм спал с момиче, е нормално? Предполагам приятелите ми са го правили ии май само аз не съм...пф!![]()
И какво,ти по-малко човек ли си?За мен лично момичетата,които казват,че не биха искали 19-20 годишен неопитен мъж,е защото не си търсят човек,с когото ДА МОГАТ ДА СИ ГОВОРЯТ,ДА СИ ИМАТ ДОВЕРИЕ,а просто някое момче с ХУЙ са курви,тъй че спокойно,ако някоя те върнеНормално е,тая девственост я изкарахте някакво проклятие..
Мога да ти кажа, че познавам момче, което го направи за първи път на 18 и после ги сменяше като носни кърпи и го бОлеше оная работа, че е почнал по-късно от другите. Така че няма никакво значение на колко г е първия ти път. А и определено не си само ти, в момента се сещам за доста такива около себе си, а кой знае колко още има, които не са ми признали.
Едит: Напълно подкрепям коментара преди моя! Има милион по-важни неща, които трябва вече да си научил, а намериш ли си момиче, секса ще го усвоиш бързо-бързо.
Всеки си решава за себе си какво е нормално.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Спокойно имам познат на 23 който до сега е спал само с Шепа Левичева и Подхвани Десничева. Не се притеснявай и това ще мине.
Ти си на 18, има време...Имам един комшия, на 35 не съм го видял за 20 години един път със жена,има време за всичко.
Спокойно, ще си намериш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
^Нарочно казах комшия, а не приятел.
Аз едвали ще мога да го успокоя, но ти ще успееш.
нормално е стига не ходиш с табелка ''девствен съм''
ако имаш контакти с момичета не виждам какво те притеснява..ако искаш и на 25 ще го направиш..
Не е нормално. Познавам хора, които го правят от 13-годишна възраст.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Бре ти още не си станал студент.
Девствен си ?! Каква трагедия.... За мен е ненормално това да започваш да се е*еш наред от 13-14 годишна възраст.
Не си единствения, при момчетата е често срещано. Ама си помисли дали това те притеснява заради мнението на хората относно това, или дали ти се ебе, а не можеш да си намериш. Ако е второто, работи над себе си.
Не е нормално, неосъзнат гей си.
Всичко с времето си.
Сигурна съм,че съвсем скоро ще си намериш мацка и готово.