- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещнал(а) си я (го) на улицата,в кафето, в училище?
Нова интересна форма на общуване, превърнала се в мода в западните училищни и университетски мрежи: Spotted:Bulgaria. Срещнал(а) си я (го) на улицата,в кафето,в университета,в градския транспорт, в училище и искаш да си отриеш чувствата, впечатленията или вълненията пред нея (него), тук е мястото да й (му) признаеш какво мислиш, напълно АНОНИМНО ! Прати ни на Лично или на адрес: spotted.bulgaria@gmail.com твоето послание към желания човек, ние ще го публикуваме АНОНИМНО. Напишете нещо, с което той(тя) те е впечатлил(a) при пръв поглед или как се чувстваш като го (я) видиш наблизо, но нямаш кураж да му (й) откриеш какво чувстваш. Целта на проекта е да се да се разпознае по описанието ви случайният непознат или човекът, когото познавате, и да бъде приятно изненадан като разбере, че говорите именно за него. Може да споделяте на всички нещото, което ви е направило впечатление у някой случайно срещнат човек на улицата, в градския транспорт,в училище,в университета и т.н. Задължително посочете мястото, деня, а за по-точните и часа. Изпратете ни текста на съобщението на Лични или на адрес: spotted.bulgaria@gmail.com 100% напълно АНОНИМНО! (Само при ваше желание може да споделим и името ви).
Очакваме интересни предложения, писания и въздишки!
Ето и линк към фейсбук страницата:
https://www.facebook.com/pages/Spott...92725547455435
Ужасна глупост.
На сума хора и без това им е трудно да общуват лице в лице, а дайте им още възможности да си стоят зад мониторите и да тъпеят.
Хахахах, голям смях пада с тия анонимни съобщения, тук всички унита си имаме отделни такива сайтове.То е по-скоро за да бъзикнеш някого.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Целта на страницата е да ви накара да се усмихнете като видите как околните виждат ежедневието в различни точки на България.Точно така,Violenza,целта е най-вече хората, които четат да се забавляват, да им е интересно как другите ги виждат в дадени ситуации на публично място. Не е нужно да са сериозни предложения за голяма любов и т.н., въпрке чи защо да не, ако така е решил човека?! А иначе изискваме от хората,които ни пишат да дават място и описание с 2-3 думи на човека, ца когото пишат, ако се припознае няма да е много фатално, защото ако поиска връзка с другия, ние го питаме дали е това момчето/момичето и дали той/тя иска да му/й се разкрие. В много случай хората показват креативността си в това как да привличат внимание с писането си. Може да става въпрос за някого, който си е забравил на даденото място и час часовника или шала, страницата е добро средство да се открият и да завържат контакт. И напротив целта не е хората да си пишат постоянно чрез страницата, а в един момент да се открият пре другия, дори. За не говорим, че не е задължително да става въпрос за сериозни връзки или изобщо връзки, а само приятелства и запознанства. Зависи от поводаЕто и някои примери от страницата:
"Непознатото момче от McDonald`s в The Mall, което постоянно ме гледаше, но така и не дойде да ме заговори! Аз бях с една приятелка на масата срещу теб, облечена с бежов пуловер. Утре пак ще ходим натам и ако се видим в тази зона дано ме заговориш!"
"На момчето със синьото яке на спирката на 604 при Орлов мост към 18ч20. Много е готино да си изплюеш дъвката на обувката ми!"
"Онзи ден на партито на Армин в Арена Армеец беше до мен и танцуваше много яко, ако не помниш ме попита дали имам бираАко си още жаден да пием по една тази седмица? Пиши на лични тук, те ще ми кажат. ПС: Мега якото парти стана."
"Днес момчето с черния шал,към 19ч, в кафе Mystic, Бургас, на масата до стената в края. Изпусна си шала, а аз после видях. Ела да ти го дам в двора на Бургаския Свободен. Аз съм на лекции следобяд, брюнетка с червена чанта, ще те чакам при входа след 18ч. Може и да се разходим...."
Последно редактирано от tomekki : 03-11-2013 на 22:33
Баш за свалки си става дума![]()
Но ако е за такива ситуации, в които е нямало възможност за контакт или е щяло да бъде откровено странно, няма лошо.
Вече и с нов сайт, може да разгледате приложениятаОчакваме мнения и предложения, за да има ефект идята трябва да поканите вашите приятели и приятелки. Благодарим ви! http://spotted-bulgaria.yolasite.com/
Кефи ме идеята, сладурско е.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива