Искам да ви предупредя ,че в тази тема няма да пиша много смислено и не очаквам от вас да ме разберете , свободни сте да изразите каквото и да е мнение по въпроса,защото няма да ви се сърдя
-------------------------
Заглавието трябваше да е I don't want to live on this planet anymore ,ама бързах и ..
-------------------------------------------------------------------
Всичко започна преди 2 години,когато за пръв път я видях.Учихме в едно училище ,но бяхме различни смени и досега не бях я виждал, както и да е.. Когато я видях аз просто онемях, най-красивото създание ,което някога бях виждал..тя нямаше само най-големите гърди ,най-хубавия задник или най-хубавото лице , тя просто имаше всичко..Ще ми се да не бях я виждал , ако знаех до какво ще доведе това ..Аз стоях като някакъв ръп с психични отклонения пред нея ...За щастие тя не ми обърна внимание.Минаха се година-две .Стана учебната 2012/13.Разказах на най-добрия си приятел за нея и той реши ,че трябва да ми помогне(уважавам го много ,защото се познаваме от 1ви клас и аз съм правил такива неща за него).Той й каза ,че съм се увлякъл по нея .Явно и тя беше,защото започна да ме поздравява по коридорите.На мен това не ми стигаше и реших да и пиша .Писах й, след което неочаквано тя ми отговори.Започнахме да си чатим по цели нощи ,а в даскало се правехме ,че не се познаваме(което е нормално според мен ,защото при повечето срамежливи хора е така ) ..Чатовете с момичето вървяха добре , проблема беше ,че всичко друго се срутваше - даскало,тренировки, социалния ми живот с останалите хора(семейство ,приятели) .. Тази година е много важна за мен,защото ще кандидатствам (7клас съм).Реших ,че тя е просто увлечение и няма смисъл да си съсипвам цялата година заради една малолетна *** .Твърде много я бях харесал ,за да й кажа ,че не ме привлича , затова влизах инкогнито в фейсбук и скайп. Всичко почна да се нормализира ,отново станах най-силния ученик в класа ,тръгнах на фитнес и се запознах с нови хора , започнах да се разбирам с нашите , осъзнах ,че грешката беше в мен, бях прекалено изнервен ...Учителите по любимите ми предмети започнаха да ме хвалят ,че съм се завърнал в старата си форма на ученолюбиво момче..Всичко започна да върви идеално , дори започнаха да ми пишат и по-големи момичета,което ми върна и самочувствието ,което е като на Барни Стинсън Имах и много свободно време ,което можех да отделя на моите две най-добри и верни приятелки Деси и Леси(Дясната и Лявата ми ръка ) .. Бяха хубави времена.Лошото беше ,че отново я видях на живо и отново, както и при първия път , стоях 'кат ръп ..Имах дежавьо..Едвам едвам намирах време да се справя с всичките щуротии на главата си ,но все пак успявах ,само и единствено заради нея.Бях на път да тръгна с нея , изпращах я до тях всеки ден.Преди 2 седмици докато я изпращах , тя ме целуна и така тръгнахме ....Всичко вървеше идеално ,докато не дойде този Петък и тя просто ми се обади и ми каза ,че късаме .Блокира ме в фейсбук ,а когато отидох у тях тя не ми отвори.Опитах се да и звънна ,но неуспешно.Днес един приятел ми каза ,че я е видял да се целува с някакъв..Сега ми някакво такова - ТЪПО ..За краткия ми житейски опит ,това беше най-тъпата и малоумна постъпка на която съм свидетел ..Зимата не ме оставяше да седна на pc-то ,а сега ме блокирала отвсякъде... Не мога да си обясня как може да харесваш някого толкова много време , та тя дори ми беше писала ,че ме обича ,а след 2 седмици да го зарежеш ? Търся вината в себе си ,но аз правех всичко за нея..Дори и правех подаръци всеки ден ,плащах винаги ,когато я водя някъде да се разкараме и т.н. ..Постоянно и обръщах внимание ,но я оставях и пространство..Бях запознат с всичко ,което харесва , всичко ,което мрази.Явно това не е било достатъчно..Искам да се консултирам с вас ,защото повечето сте по-големи и имате по-голям житейски опит от мен - Къде съм сгрешил ? Кое не съм направил както трябва ? Вярно е ,че я игнорирах в продължение на 3 месеца ,но все пак смятам ,че ако наистина харесваш някои , каквото и да е сторил той ,може да го забравиш.

П.С.1 Не съм сигурен дали се пише запетая ,когато има частици преди подчинителните съюзи,затова съжалявам за пунктуационните грешки ..