- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- I don't want to this planet anymore
Искам да ви предупредя ,че в тази тема няма да пиша много смислено и не очаквам от вас да ме разберете , свободни сте да изразите каквото и да е мнение по въпроса,защото няма да ви се сърдя![]()
-------------------------
Заглавието трябваше да е I don't want to live on this planet anymore ,ама бързах и ..
-------------------------------------------------------------------
Всичко започна преди 2 години,когато за пръв път я видях.Учихме в едно училище ,но бяхме различни смени и досега не бях я виждал, както и да е.. Когато я видях аз просто онемях, най-красивото създание ,което някога бях виждал..тя нямаше само най-големите гърди ,най-хубавия задник или най-хубавото лице , тя просто имаше всичко..Ще ми се да не бях я виждал , ако знаех до какво ще доведе това ..Аз стоях като някакъв ръп с психични отклонения пред нея ...За щастие тя не ми обърна внимание.Минаха се година-две .Стана учебната 2012/13.Разказах на най-добрия си приятел за нея и той реши ,че трябва да ми помогне(уважавам го много ,защото се познаваме от 1ви клас и аз съм правил такива неща за него).Той й каза ,че съм се увлякъл по нея .Явно и тя беше,защото започна да ме поздравява по коридорите.На мен това не ми стигаше и реших да и пиша .Писах й, след което неочаквано тя ми отговори.Започнахме да си чатим по цели нощи ,а в даскало се правехме ,че не се познаваме(което е нормално според мен ,защото при повечето срамежливи хора е така ) ..Чатовете с момичето вървяха добре , проблема беше ,че всичко друго се срутваше - даскало,тренировки, социалния ми живот с останалите хора(семейство ,приятели) .. Тази година е много важна за мен,защото ще кандидатствам (7клас съм).Реших ,че тя е просто увлечение и няма смисъл да си съсипвам цялата година заради една малолетна *** .Твърде много я бях харесал ,за да й кажа ,че не ме привлича , затова влизах инкогнито в фейсбук и скайп. Всичко почна да се нормализира ,отново станах най-силния ученик в класа ,тръгнах на фитнес и се запознах с нови хора , започнах да се разбирам с нашите , осъзнах ,че грешката беше в мен, бях прекалено изнервен ...Учителите по любимите ми предмети започнаха да ме хвалят ,че съм се завърнал в старата си форма на ученолюбиво момче..Всичко започна да върви идеално , дори започнаха да ми пишат и по-големи момичета,което ми върна и самочувствието ,което е като на Барни СтинсънИмах и много свободно време ,което можех да отделя на моите две най-добри и верни приятелки Деси и Леси(Дясната и Лявата ми ръка ) .. Бяха хубави времена.Лошото беше ,че отново я видях на живо и отново, както и при първия път , стоях 'кат ръп ..Имах дежавьо..Едвам едвам намирах време да се справя с всичките щуротии на главата си ,но все пак успявах ,само и единствено заради нея.Бях на път да тръгна с нея , изпращах я до тях всеки ден.Преди 2 седмици докато я изпращах , тя ме целуна и така тръгнахме ....Всичко вървеше идеално ,докато не дойде този Петък и тя просто ми се обади и ми каза ,че късаме .Блокира ме в фейсбук ,а когато отидох у тях тя не ми отвори.Опитах се да и звънна ,но неуспешно.Днес един приятел ми каза ,че я е видял да се целува с някакъв..Сега ми някакво такова - ТЪПО ..За краткия ми житейски опит ,това беше най-тъпата и малоумна постъпка на която съм свидетел ..Зимата не ме оставяше да седна на pc-то ,а сега ме блокирала отвсякъде... Не мога да си обясня как може да харесваш някого толкова много време , та тя дори ми беше писала ,че ме обича ,а след 2 седмици да го зарежеш ? Търся вината в себе си ,но аз правех всичко за нея..Дори и правех подаръци всеки ден ,плащах винаги ,когато я водя някъде да се разкараме и т.н. ..Постоянно и обръщах внимание ,но я оставях и пространство..Бях запознат с всичко ,което харесва , всичко ,което мрази.Явно това не е било достатъчно..Искам да се консултирам с вас ,защото повечето сте по-големи и имате по-голям житейски опит от мен - Къде съм сгрешил ? Кое не съм направил както трябва ? Вярно е ,че я игнорирах в продължение на 3 месеца ,но все пак смятам ,че ако наистина харесваш някои , каквото и да е сторил той ,може да го забравиш.
П.С.1 Не съм сигурен дали се пише запетая ,когато има частици преди подчинителните съюзи,затова съжалявам за пунктуационните грешки ..
Ами аз предполагам, че има едно такова нещо: като си я игнорирал и тя те е искала, но не е можела да те спечели си и бил интересен, а когато накрая те е има е загубила интереса. На тая твоята възраст не очаквай нищо сериозно.
Не те е харесвала или поне не истински, иначе нямаше да е с теб за две седмици и после да си намери нов. Тъпа постъпка, вероятно и тъпо момиче, продължаваш напред. Щом твърдиш, че си й дал всичко - явно не на правилното момиче, нямало кой да го оцени.
Следващата. Обаче не давай всичко от себе си, бъди по-пасивен. Остави нещата да се случват сами.
Пич, много ме радваш! Изобщо да не ти пука за тая - гледай си живота и ще дойдат още 100 като нея![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
С времето човек пораства и осъзнава това колко е глупаво да се впуска в сериозното увличане още от първите искрички.. аз съм на мнение, че преди да се отдаваш толкова много за даден човек, ти трябва да го познаваш по-добре и да ти е спечелил нужното доверие. За напред бъди по-внимателен. Всеки е имал тези любовни разочарования, някои порастват след тях, други спират да вярват в любовта, трети започват да живеят в страх. Няма смисъл. Гледай си напред и си търси следващото приключение, било то и не любовно!Радвай се на живота!
Живота както виждаш си тече,седми клас си,това да си имаш гадже не би следвало да ти е приоритет.Според мен,при теб нещата са се свели само до това как тя изглежда,но както виждаш понякога външният вид лъже.На тези години,та и по-късно момичетата не знаят какво искат,един ден са увлечени ,на следващият ден не.Какво да се направи,времето ще ти покаже как стоят нещата реално.Малък си и ще срещнеш много с големи цици,хубав гъз и хубаво лице,много от тях ще те разочароват ,а ще има и такива от тях ,които ще са изключения.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)