.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Question Вярвате ли в истинската любов?

Въпросът е ясен. Забелязала съм, че в днешно време много хора са се отказали от любовта. Може би това се дължи на предишни разочарования и след това изграденото недоверие към хората. Защо да вярваме в любовта ?

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Вярвам, да. Просто, защото съм я изпитвала и продължавам да я изпитвам, независимо дали е споделена или не... Какво по-хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан, не разбирам хората, които се отказват от това прекрасно чувство ^^
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Nothing is true , everything is a lie .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Голям фен Аватара на s40t4
    Разочароваща любов....

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на xoxi
    Дефинирай истинска.
    За мен няма изкуствена. Всяка любов я приемам за истинска.
    И спря да се върти за миг земята..

Аз не познавам някого, който да се е отказал от любовта. Всеки иска да я изпита, дори да не го признава.
    Според мен любовта съществува, но с течение на времето тя придобива по-различна форма. Докато в първите месеци и години ние сме опиянени от нея и сме идеализирали своя любим , то постепенно с течение на времето съвместния живот, проблемите, несгодите, еднообразието убиват тази опияняваща сила на любовта. Тук вече идва моментът когато любовта се съхранява благодарение на компромиси, взаимно уважение, разбирателство и т.н.
    За съжаление днес все повече хора не могат да преминат към втората фаза на любовта и след като отшуми бурната страст, те решават че е време да потърсят любов някъде другаде, с надеждата че следващият път ще е идеално. Но уви,на този свят няма идеални неща.
    Затова обичайте силно и бъдете обичани. Радвайте се на живота и на щастливите мигове заедно, а дали това е истинската ви любов, само времето ще покаже. )

.................
    http://www.facebook.com/pages/%D0%91...34121423392000
    СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!

Голям фен Аватара на N1ksun
    "Аз не познавам някого, който да се е отказал от любовта."

Значи познаваш твърде малко хора ...
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Истинската любов не съществува всичко е комбинация от химия и нагон...... другото е пропагандата идваща от турските сериали

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма човек, който да се е отказал от любовта и да не иска да я изпита, нито пък да не го е изпитал досега. Ставали сме свидетели на любов, ако ще и да вземем родителите.

Иначе в юношеските години много малко хора осъзнават какво е любовта и придават съвсем друго значение на нея, поради което някак е нормално да има такива случаи, каквито са изброили по-горе. Колкото до въпроса - вярвам, разбира се. Всяка любов е истинска - пълна с обич, разочарования, мечти, компромиси, болка, хубави и лоши мигове. Всяка една връзка ги съдържа.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Дефинирай истинска.
    За мен няма изкуствена. Всяка любов я приемам за истинска.
    Тази, която продължава до края.. Аз съм на мнение, че ако обичаш някого истински.. ти го обичаш цял живот, а когато се разделите.. значи никой от двамата не е обичал.. просто е имало привличане и заблуда... опиянение и влюбване, но не и любов. Истинската любов е за цял живот.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от d.anny.. Виж мнението
    Тази, която продължава до края.. Аз съм на мнение, че ако обичаш някого истински.. ти го обичаш цял живот, а когато се разделите.. значи никой от двамата не е обичал.. просто е имало привличане и заблуда... опиянение и влюбване, но не и любов. Истинската любов е за цял живот.
    Не всяка раздяла зависи единствено от тях двамата, но това не прави любовта им по-малко истинска

Мега фен Аватара на xoxi
    Това изказване ми звучи като на момиче, обичащо романтични филми, чиклит романи и любовни песни. Не го казвам с лошо, даже напротив. Сладко е.
    Но аз не вярвам в тази любов. За мен продължителността не е доказателство за любовта. Съвсем не.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    A kakvo e chuvztvoto na silna trevoga i pritesnenie kogato momicheto kum koeto izpitvash chuvstva no dori ne ste bili zaedno ne doide na uchilishte - hora pisna mi shte si biq injekciq

Вярвам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Да вярвам в истинската любов, защото вече съм я намерила.
    Това е най-прекрасното чувство да знаеш, че някой те обича истински и би дал всичко за теб.
    Кара те, да се чувстваш жив.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Това е според теб, според мен няма някакви рамки и определения, в които да се описва истинската любов. Въобще какво е това тъпо понятие истинска любов. Всяка любов е истинска, когато обичаш. Нима любовта ми към котката не е истинска или пък към майка ми? Естествено, че е така. Сега сигурно ще си кажеш, че любовта между двама души е различно нещо. Ами не е според мен.

Град
    София
    аз мисля,че вече не вярвам,писнало ми е да страдам за някого и т.н. може би ви звучи странно защото съм на 15 години,но прекалено много страдах 8 години бях лудо влюбена в един човек,надежда и точно тя ме убиваше,минаха тези 8 години загубих надеждата и всичко останало,остана само болката от разочарованието,след него последваха още разочарования,прекалено много страдах,обичах,вярвах и вече не искам да обичам,искам да ме обичат,страхувам се да обикна отново,вече не съм влюбена и не искам да бъда,това до някъде ми харесва,изпитвам спокойствие,но и празнота,безразличие.Вярва йте в истинската любов,може би наистина я има,но аз много трудно ще повярвам отново в нея

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Ми май не.
    Schhh! Hear the silence...

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Това е според теб, според мен няма някакви рамки и определения, в които да се описва истинската любов. Въобще какво е това тъпо понятие истинска любов. Всяка любов е истинска, когато обичаш. Нима любовта ми към котката не е истинска или пък към майка ми? Естествено, че е така. Сега сигурно ще си кажеш, че любовта между двама души е различно нещо. Ами не е според мен.
    Аз лично правих грешката да разделям любовта към даден човек и любовта към останалото. Патих си много от това. След всичко случило се осъзнах колко по-ценно е това да обичаш семейството и приятелите си! Истинската любов трябва да е между теб и себе си! Обичаш ли себе си, обичаш и Света около себе си! ииии да.. имаш право и съм съгласна с теб. Грешно се изказах.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Любовта не е вечна.. нито постоянна, рано или късно на единия му омръзва от другия и търси нещо ново, значи не.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си