Здравейте на всички. Моята история е следната.. на 17 години съм, и пиша тая тема по следния повод...
Имал съм няколко връзки еднодневки от по няколко седмици до месец, без някакви по особени чуства и тн. Затова винаги съм искал да срещна момиче, в което ще се влюбя , тя в мен също и всичко ще е както трябва. И се появи тя. На 20 години, обичаше ме, всичко си беше както трябва.. но само в началото. Тя не знам просто такъв характер ли беше, или какво, но някак си нещата пак не ни се получаваха, липсваше ми тръпката, не я обичах истински и го знаех, но въпреки това опитвах, тя постоянно ме търсеше, звънеше на приятели, на родителите ми, брат ми, ходеше по кафетата, където знаеше, че ходя, звънеше ми и пишеше непрекъсно, и т.н . Когато вече се обедих, че не съм се влюбил в нея, а просто ми се е искало да обичам и нещата да ми се получат се разделихме. Тогава тя не спираше да пише на приятели, да зарибява мой добър приятел и така натак. С идеята да ме накара да ревнувам, предполагам. Не знам. Но не знам какво прави, но така го прави, че без аз да искам тя ми се натиска в живота. Въпреки че хиляди пъти съм я разкарвал.... просто не мога да се отърва от нея, вече 4 месец след като не сме заедно. А имахме връзка едва 10 месеца. А така ми се иска да си намеря наистина момиче в което да се влюбя... да видя какво е това усещане..... не знам защо, не мога да се влюбя, защо не мога да срещна подходящата.... мислех си, че въпросното момиче е точно това, което искам, но ето че не...... и сега отново.. не знам..... не помня да съм се влюбвал.... за първи път си помислих, че се е случило с това момиче, но не.. излъгал съм се