- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я предразположа?
Значи с приятелката ми сме заедно от година.И двамата сме девствени преди 2 месеца доста често и говорих за секс и тя каза че ако говоря само я отблъсквам и аз спрях но сега пак стана дума за това тя ми каза направи така че да поискам казах и че се притеснявам да не я отблъсна с действия а тя каза не само действия а и думи.Та въпроса ми е какво да и кажа какво да правя когато сме сами лежим целувки прегръдки но просто не става
Година !?!???
Зарежи я ?
мм не мисля да я зарежа все пак я обичам въпроса ми не беше да я зарежа или не
На колко сте?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ще си вкараш много сериозен автогол ,ако се надяваш да използваш отговор получен във форум от някой ,който изобщо не познава момичето ти ...
Може, но ми се вижда малко вероятно. Аз залагам на 16 или 17г. В който случай да си пилееш времето с някаква фръцла, вместо да купонясваш и в общи линии да си живееш живота, не си заслужава.
Тия дето си стискат краката не знаят сърби ли ги или ги боли. Тоя филм с 'не съм подготвена' е малоумно оправдание, нищо повече. Като не ще да прави секс с момчето не знам зак'во въобще го държи.
Не всичко е секс Auriss ^^ . Кога хората ще проумеят , че живеенето на живота не значи , безразборен секс , пиянски изцепки ,и наркотици . Ако на автора му е толкова зор за единия секс , нека я остави , щото не му е длъжна , да не са женени случайно ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
^не всичко е секс, да. Познавам Аурисс достатъчно, че да заява, че изобщо не мисли, че животът е секс, наркотици и рок-н-ролл.
Просто в една връзка сексът е важна част. Без него, тя не може да съществува. Безмислена е. И аз смятам, че той трябва да я къса. Иначе, са просто приятели, които чат пат си пускат езици.
На някой и това им е достатъчно да ти кажа ^^ . Иначе auriss не го познавам да , не говорих специално за него а за всеобщото разбиране на това как човек трябва да си живее живота . Един вид без "секс, наркотици и рок-н-ролл " живота не струва , особенно на млади години .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Станал си ходеща плюшка за гушкане![]()
Снощи гледах Кобилкина, която каза че ние жените не го правим нарочно това да не пускаме на мъжете. Просто ни трябва време да осмислим нещата. Не че съм съгласна толкова време да няма секс, но като не е решило момичето какво само да я притиска, а още по-тъпо ще бъде, ако я остави за това.
^ми аз не го правих това нарочно с приятелят ми, не че се налагаше да чакаме цяла година
Ами това и двамата да искате секс и да не го правите за мене е още по-безсмислено.Самата идея за "осмисляне на нещата"е смешна , след като няма какво да се осмисля.Не се е налагало да чакате цяла година ,защото явно имаш повече мозък в главата от някои други , които имат разни наложени от обществото идеи за секса.
Последно редактирано от ormys : 03-17-2013 на 10:28
Да е, ще чакам 1 година да ми се прай няква пикла.
Schhh! Hear the silence...
Прозвуча кофти. Иванчо от 3ти а клас заряза Марийка от 3ти б понеже тя не му пускала и бил на мнение, че връзка без секс не ставало. Авторе, изчакай още малко. Не я натискай и заставяй. Секса е нещо хубаво при желание от двете страни. А ако толкова не ти се ще да изчакаш, винаги можеш да започнеш да я събличаш, докосваш, галиш и така нататък докато се целувате и си лежите и да я накараш сама да си поиска секс. Ама е подло.
Към останалите дето дават съвети да я зареже. На вас надали ще ви е особено приятно ако ви кажат "Или отваряй краката, или пътя."
Аз пък съм на различно мнение от обикновено изцяло заради това, което е казала.
Мадамата се чувства длъжна, авторе. Не знае как да подходи, мисли, че не трябва тя да е тая, която да направи първата стъпка. Срам я е. Нормално. Теб сигурно също, но ти си момчето... Тя ти го е казала "Накарай ме да искам."
С други думи... както сте си легнали небрежно, прегръщайте се, целувайте се, опипвайте се... ако нещо ти измънка и се опита да се скатае, кажи й да ти повярва за моменти и действай. Говори й някви милички, ваши си работи и готово.
Наистина не мисля, че е от тези, които се дърпат просто така. Ако на такова момиче кажеш, че ще я зарежеш, щото сексът бил важна част и т.н., няма да имаш успех. Или ще ти пусне, щото все пак има чувства, но после ще се мрази и ще се чувства използвана, или няма да ти пусне и ще те обвини за поредния, но всъщност всичко, което е искала, е да я предразположиш и да я накараш да се чувства желана.![]()
Не ме интересува как е прозвучало. Автора не е 3-ти клас, мамка му.
Човекът, когото си заслужава изобщо няма да те кара да го/я чакаш.
Аз давам съвет да я зарежат. А на мен такова нещо няма как да ми кажат, защото аз не се стискам 5 века, за да разбера дали наистина ме обича и другите глупости, преди да правя секс с него.
Няма нужда да я зарязва. Следващия път когато си лежите и почнете да се целувате, и прегръщате, започни да я опипваш нежно по гърдите, по дупето, целуни я по вратлето, прошепни и нещо мило на ушенце и прочее, използвай фантазията ти. Естествено не очаквай още следващия път да си и бръкнал в гащите, нека всичко да става постепенно, така ще се отпусне и след няколко такива заигравки, ще се случи, каквото ще се случва!![]()
Винаги може да има някакви комплекси, проблеми и така нататък. Не можем да бъдем сигурни защо и какво има. Чакал е година, може да изчака още мъничко. И винаги може да постъпи и по онзи начин, дето го описах в предното си мнение. Също винаги може да поговори с нея сериозно и да я попита какво не е наред, след което да изглади нещата.
благодаря ви много за съветите пиша от друг акаунт защото немога да влезна в този с които пуснах темата