- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Време за книги?
ЗдравейтеКато всеки тинейджър и аз съм затрупана с уроци, работата е там че имам толкова много книги, които ми се ще да прочета, но все не намирам време. Интересно ми е как и кога успявате да отделите време за това и т.н. Предполагам, че все ще има някой, на който ще му е интересно, а и полезно
![]()
I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]
Аз също имам ужасно много за учене. Цяла година съм първи срок. През седмицата като се прибера уча, там каквото сруго правя и вечер преди да легна чета, въпреки че не е много полезно на лапма. Събота и неделя като си науча и нямам други ангажименти чета също. Сега идва ваканция, така че когато не си навън ще имаш време.
Последно редактирано от hey.mistery : 03-17-2013 на 17:01
За съжаление ако не съм много изморена чета преди да заспа, а някой път като свърша по-рано училище си намирам промеждутък докато стане време да тръгвам за тренировка.![]()
Ами предимно чета в скучните часове в училище, в междучасията и вечер преди лягане.
в транспорта, преди лягане, докато ям, докато вървя. в междучасия.
По принцип чета преди лягане.
Или след училище, когато съм си научила и съм си отпочинала, примерно. Тоест съм си свършила всичките ангажименти и съм намерила време и за четене. Но се случва да чета също по време на междучасия или в някой час, в който и без това нищо не правим.
Чета, докато пътувам, през свободните дни, след училище, ако ми се чете, в скучните часове.
^^^
Бургас <3
Аз страшно обичам да чета, особено книги свързани с исторята, приключенията. И наскоро прочетох една книга от българска авторка. Казва се ана толия и даже открих сайта й ana-tolia.com, препоръчвам го на всички които обичат да четат.
понякога чета в часовете, но имах няколко сериозни проблема с това и сега съм по-предпазлива
В транспорта и вкъщи . В училище няма как да четавсе някой ще ме дръпне на някъде
Дриймайде обясни ми как четеш и ходиш ?
^Ох и представа си нямашведнъж прочетох една книга на С.К. докато бях на една пътека във Витоша
5-7 км бавно ходене + четене = бях опаткала около 150 страници :Д
И аз много обичам да чета и чета постоянно. Любимата ми авторка е Нора Робъртс и я препоръчвам на всеки, който обича четенето. В момента чета Нощна сянка (втората книга на Аз, вещицата) въпреки заглавието книгата е доста интереса и от нея може да се научи много както за различните езици така и за историята. Интересно ми е, особенно като човек, който учи латински и френски (които много често се използват с книгата).
Има много варианти - в градския транспорт, преди лягане, за да се приспиш, ако щеш даже и в тоалетната![]()
![]()
. Така, де, някои хора четат вестници или решават кръстословици, което не е много по-различно. Иначе винаги можеш да си дръпнеш и аудио книги и да си ги слушаш вместо музика.
Последно редактирано от thewhitelotus : 05-08-2013 на 09:28
Е как то от висене във фейсбука нормално е да нямат време .![]()
Чета в междучасията, в скучните часове, събота и неделя, а ако съм била до библиотеката или в книжарницата, чета веднага след като се прибера. Не съм от хората, които учат, нито пък от тези, които пишат домашни, но обикновено си прахосвам времето на лаптопа (за което после много съжалявам), така че през седмицата не чета толкова много. За ваканциите няма смисъл да говоря. Обикновено гледам да чета, когато имам повече свободно време, защото стане ли ми интересна една книга, не мога да я оставя - ям с книгата, ходя до тоалетната с книгата, не си лягам, докато не я свърша или докато очите не започнат да ме болят толкова, че постоянно се насълзяват и не мога да гледам.
И на мен ми се е да имах малко повече време за четене. Обаче в транспорта е най - удобно, преди лягане също, даже според изследвания четенето преди сън помага на съня.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Аз също съм доста заета,но намирам време винаги когато съм свободна.
Най-често вечер,събота и неделя,през ваканциите.
Чета вечер. Вместо да седя по форумите или във фейсбук взимам книгата и чета. Заменям четенето с телевизият,защото напоследък се отвръщавам от всичко,което дават по нея. Чети вечер или пък следобят преди да научиш или излезнеш.![]()
Навсякъде и по всяко време.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Четенето на книги е хубаво нещо, но за съжаление напоследък не ми остава много време за това. Иначе е супер човек да се откъсне от реалността за известно време, с книга в ръка.
Бях спряла да чета, ама вие пак ме зарибихте. Проклети да сте/за хората, които не са разбрали, това е сарказъм/
Ама аз ще си намеря някоя тийн книжка
![]()
Наскоро започнах да чета "Тютюн" на Димитър Димов. Много се запалих и мога да кажа, че като се прибера до 2-3 през нощта чета книгата и ако ме заинтересува някоя тема от книгата чета в нета. За това, което ми доставя удоволствие, винаги ще намеря време.
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()