.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

как да разбера

Здравейте, отдавна следя форума и дойде и моят ред да пиша. Значи има едно момче, което живее близо до нас и от скоро си пишем, покани ме у тях на гости. Писахме си онзи ден,че бях в друг квартал за няколко дни, и ми написа :"искам си те при мен". Проблемът е,че не мога да преценя какво точно иска от мен.. и вие няма как да знаете, но все пак ще се радвам да кажете предположения (особено момчетата) дали е просто да се запознаем,или си е покана за секс

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    По принцип, толкова бързо да те кани директно у тях на гости, означава секс. Ама кой знае, може да е просто супер гостоприемен.
    Твоите намерения към него какви са?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Зависи от момчето.
    Ти трябва сама да прецениш с какъв замисъл те вика, според думи, жестове и така нататък. И все пак, ако искаш отиди. Но ако пожелае нещо друго, но на теб не ти се иска - не му позволяваш. И помисли добре, пак де. Хора всякакви има.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Прилича ми на закачка и вид покана да се запознаете , но зависи ако е е*тии нахалния пич може и да е покана за секс
    <мъжко съм

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    По принцип, толкова бързо да те кани директно у тях на гости, означава секс. Ама кой знае, може да е просто супер гостоприемен.
    Твоите намерения към него какви са?
    определено, ако е това няма да му се получи.Изглежда ми готин и искам да се запознаем на живо, а не да си пишем в чата

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от malko_momi4e Виж мнението
    определено, ако е това няма да му се получи.Изглежда ми готин и искам да се запознаем на живо, а не да си пишем в чата
    Тогава му предложи да излезете на кафе, вместо да се виждате у тях. (което е доста необичайно място за първа среща сякаш)
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "Искам СИ те при мен" - това СИ е много собственическо. Може да го употреби, ако ти е гадже, тогава е сладко, защото показва, че те има за нещо свое, ценно и без което не може. Ама щом сте се запознали скоро, значи мисля, че просто иска да прави секс с теб. Сега, дали влага чувства в това - не мога да знам. Може от доста време да те харесва, но по принцип смятам, че секса 100% му е в главата.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    "Искам СИ те при мен" - това СИ е много собственическо. Може да го употреби, ако ти е гадже, тогава е сладко, защото показва, че те има за нещо свое, ценно и без което не може. Ама щом сте се запознали скоро, значи мисля, че просто иска да прави секс с теб. Сега, дали влага чувства в това - не мога да знам. Може от доста време да те харесва, но по принцип смятам, че секса 100% му е в главата.
    Прав си.. ама нали и за да искаш за гадже някоя, трябва да те привлича

Рядко ще се случи момче да те покани у тях и да не иска секс.

Ако искаш да го видиш, кажи му по-добре, че искаш да отидете на кафе.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

^Съгласна.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си