- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако може повече мнения от мъжката част на форума за проблема :)
Здравейте! Имам проблемче, което е свързано с окосмяване над горната устна. Винаги, когато си говорим на тази тема с близки приятели, казват, че нищо ми няма, че не се забелязва и че си втълпявам. Да, ама като се позагледам в огледалото отблизо ги виждам. Когато харесвам едно момче, ми е притеснено как ще реагира, ако наистина му пречат. Не искам да ги махам, защото след време (дори и да поддържам) ще станат по-гадни (или поне така си мисля). Та въпросът ми е главно към мъжката част от форума дали ако наистина харесват едно момиче, този проблем би бил, така да се каже, пречка. Съжалявам, ако ви досаждам.
Последно редактирано от dutfi : 03-17-2013 на 18:54
Не съм от мъжката част на форума и съжалявам, че не пиша баш по въпроса, но.. Ще станат по-зле само ако ги бръснеш. Ако се притесняваш от това защо просто не ги махаш с пинсета/лентички?
благодаря все пак за отговораникога не бих го избръснала... ноо си мисля, че и по другите начини след време че стане гадно...
Ох, боже!
Как мислиш, че сте стане по-гадно като с пинцетата им изтръгваш корените?
Всъщност, права си! Ще станеш чубака!
Мислете, бе, хора ..
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Е дай да не си обезкосмяваме краката, ръцете, мишниците, защото ще растат наново и трябва да се поддържат и ще стане по-зле. Няма как да стане по-зле ако си ги махаш и не ги оставяш да растат. Зоната там е нежна, но и много малка, така че не се искат повече от 3 минути. И аз не съм момче, но ако бях - със сигурност би ми пречило. Приятелите ти вероятно не искат да те обидят, но момиче си, отблъскващо е. А дори и само ти да си го виждаш - достатъчно е, за да направиш нещо по въпроса и да не се притесняваш като говориш с момче или с когото и да е.
Ако питаш мъжката част - да, не харесваме момичета с мустаци.
Schhh! Hear the silence...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мъжките мнения в този раздел са минимални. ;д
Ако се чувстваш некомфортно, махни ги с пинсета.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.