.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Ще Помогне Ли?!

Здравейте,

Нагърбила съм се с трудната задача малко да отслабна... С хранителния режим ми е малко трудно, спазвам го, спазвам го.. и после го развалям и БАМ тъпия йо-йо ефект. Сега започнах да карам колело, но не стационарно, нормално Та чудя се ако го карам по 45-60 минути на ден мога ли да се надявам на някакъв ефект и горе долу кога?

Голям фен
    Град
    София
    Зарежи го тва колело, а се захвани с упражнения!
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на Jaune
    Що? Колелото е добро кардио, давай си с него :Д ама без режим няма да стане.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Според мен по-голям резултат ще видиш ако почнеш да бягаш..

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Що? Колелото е добро кардио, давай си с него :Д ама без режим няма да стане.
    +

И аз съм ЗА колелото. Миналото лято, за съжаление към края, преоткрих колоезденето и започнах да карам по 40-50 минути на ден и така без да се усетя свалих 3 кг. Плюс режимче де, няма как иначе. И останах очарована защото по принцип съм 53кг, което си е съвсем нормално за ръста ми, даже е в долната граница и трудно свалям килограми. Като се позатопли още малко изкарвам колелото отново, да не говорим, че е и супер тонизиращо. Препоръчвам

Карането на колело е чудесно, но рядко само това е достатъчно. Винаги се препоръчва да правиш упражнения за цялото тяло, дори и да искаш да се стегнеш/свалиш килограми само в една област.
    Относно хранителния режим - не е нужно да се подлагаш на строги диети, просто се храни здравословно и не преяждай. Понякога само това е достатъчно.
    А относно кога и какви ефекти - това е строго индивидуално, не мисля, че някой тук ще може да говори с конкретни цифри.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от mimijessi Виж мнението
    Според мен по-голям резултат ще видиш ако почнеш да бягаш..
    + за сваляне на килограми най-добре е бягане, с никакви други упражнения не махаш мазнинки, както с бягане

Голям фен
    Град
    София
    ^Да, добре!
    Queen of the Damned

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си