Не бях сигурна дали темата е за тук или за ''Училище и приятели'', но...
Трябва да си помогна-кажете ми как?Имам много проблеми и не ми върви в нищо.Живота ми се срина-аз съм виновна, беше нарочно, исках го.Спрях контактите си с хората, превърнах се в друг човек, не искам да съм такава.Дори не искам да пиша във форума, но осъзнавам, че имам нужда от помощ.Имам чувството, че имам 2 различни аз, едното е това, което пише в момента, а другото е това, което ме кара да се самонаранявам.Започна се преди около месец и половина, преди това беше просто откъсване от света, но сега е нещо много повече.Започнах да се самонаранявам без да го искам.Крия го от всички, преструвам се, имам и друг профил във форума, но пиша от този, защото познавам няколко човека от тук.Не мога да споделя на никого-искам, но няма на кого, а и не мога, останах без приятели, отблъснах всички..не съм си писала с никого от 3-4 месеца, а в училище рядко общувам с хората и се преструвам на друг човек, страх ме е, защото не мога да го крия повече и имам чувството, че съвсем скоро ще се изпусна и ще проваля всичко отново, за пореден път.Преди се стремях да се приобщя, но вече не намирам смисъл в това, хората са ужасни.Не мога да приема, че всички са толкова еднакви, отвратително е, но няма смисъл да обвинявам хората, аз съм виновна, след като някои живеят толкова добре защо да не мога и аз?!Къде сбърках?Какво направих?Имах всичко, имах живот, наслаждавах се и изведнъж без да усетя как, стигнах до дъното, до пълната нула.В момента съм едно голямо НИЩО.Най-лошото е,че не знам на какво се дължи всичко това, нямам ни най-малка представа, ако знаех поне малко откъде се натрупа толкова много болка в мен, може би щях да успея да си помогна.По цял ден мисля как трябва да се самоунищожа един вид, не да стигам чак до крайности като самоубийство, но просто да направя голяма крачка и да падна (не е буквално разбира се), може би ще се осъзная, може би трябва да споделям, но не мога, то ме спира, нещото в мен...надявам се някой да сподели мнението си, защото наистина нещата стават много зле с всеки изминал ден...И не, не се филмирам, наистина е така, не знам защо правя всичко това, нямам представа.Защо?