.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Тема: Wat

Супер фен Аватара на DoctorSatan666

Wat

Отварям фейсбука, гледам това...

Wtf?
    Просто не разбирам какво се случва.... Наистина ли хората са толкова тъпи? Вярват ли си като ги пишат тези неща?

Дискутирайте....
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-17-2013 на 21:05

Мега фен
    дори/макар (и) някой да не е (напълно) съвършен, винаги можем да допринясаме за неговото усъвършенствуване в истинският Бог и истинският Исус, което става чрез (проява на) любов, вяра и молитва
    Последно редактирано от npp : 03-18-2013 на 13:29

Това не е единичен случай, напротив, масата са такива. Няма какво да ги коментирам, започнах просто да не им обръщам внимание.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Просто не разбирам какво се случва.... Наистина ли хората са толкова тъпи? Вярват ли си като ги пишат тези неща?

Дискутирайте....
    "Другият лагер е пък този на консервативни люде, които толкова са вкостенели в главите си, че всяка "пропукваща" отвън идея, трябва да бъде солидно оплюта. Та така въпросните господа да (се) наблюдават отвисоко, възкачили се на идолните си кули.
    tl;dr И от двата лагера сте малоумници. Всеки според зависи, естествено."

ПП: от време на време преглеждай думите, които сам пишеш и ги прилагай и към себе си..................
    дано поне загрееш какво искам да ти кажа, иначе съм жестоко обречен да трябва да се сблъскам с поредната ти научна, философска, много фундаментална дисертация (да пази Господ)
    Последно редактирано от defender : 03-18-2013 на 09:37

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Quid Виж мнението
    Това не е единичен случай
    така е, иначе ако (беш-)е само един тогава нямаше да я има цялата тази Библия, нито пророците (които са я писали) щяха да станат известни с нея, но затова (и) можем да обичаме всички човеци, и да се молим за спасението на всички неспасени, понеже (и) вярата е (съз-)дадена именно за това
    Последно редактирано от npp : 03-18-2013 на 13:39

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Другият лагер е пък този на консервативни люде, които толкова са вкостенели в главите си, че всяка "пропукваща" отвън идея, трябва да бъде солидно оплюта. Та така въпросните господа да (се) наблюдават отвисоко, възкачили се на идолните си кули.
    tl;dr И от двата лагера сте малоумници. Всеки според зависи, естествено."

ПП: от време на време преглеждай думите, които сам пишеш и ги прилагай и към себе си..................
    дано поне загрееш какво искам да ти кажа, иначе съм жестоко обречен да трябва да се сблъскам с поредната ти научна, философска, много фундаментална дисертация (да пази Господ)
    И какво общо има изобличаването на лицемерието с единия или другия лагер? Моят въпрос беше толкова ли са тъпи тези хора, че не се усещат какво пишат? Не ги съдя, не се поставям над тях, зададох прост въпрос. Къде ме слагаш в лагери? Отново си се объркал в проектирането на своите намеци върху моите. Понеже аз не намеквам нищо, не съдя, не се възмущавам - просто ми е интересно, на тези хора не им ли прави впечатление очевидното несъответствие...? Само толкова.

ПП: Оу и, цитирания от теб коментар, беше очевидно тролене, а и тогава се бях напушил като мърша.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-18-2013 на 15:47

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тази Кристина е поредното объркано момиче. Като я гледам на снимката едва ли би отказала да се вози в скъпи коли и да носи скъпи дрехи /не че има нещо лошо в това/. Така де, момичето е с доста сбъркана самооценка. То повечето хора смятат, че парите например, не били от такова голямо значение, важно били любовта, приятелството и доброто здравословно състояние, ама накрая всички излизат да протестират и да искат по-големи заплати, и по-малки сметки за ток...Двуличието блика от всякъде ;д.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Тази Кристина е поредното объркано момиче. Като я гледам на снимката едва ли би отказала да се вози в скъпи коли и да носи скъпи дрехи /не че има нещо лошо в това/. Така де, момичето е с доста сбъркана самооценка. То повечето хора смятат, че парите например, не били от такова голямо значение, важно били любовта, приятелството и доброто здравословно състояние, ама накрая всички излизат да протестират и да искат по-големи заплати, и по-малки сметки за ток...Двуличието блика от всякъде ;д.
    Това по рождената й дата ли го позна................ или по наталната карта.

Всъщност доста правилно отгатна. Тая Кристина си пада курволяк. Точно това създава тъжната ирония, съпоставено с всичките претенции за "дълбока душевност".

Мега фен
    Отново си се объркал в проектирането на своите намеци върху моите. Понеже аз не намеквам нищо, не съдя, не се възмущавам
    мда, значи от тебе разбрахме, че това момиче е "тъпо, курволяк, лицемерно", но иначе ти не намекваш нищо и не я съдиш............. ок.

ПП: поредното ти много фундаментално заключение...................... може би огледало на фундаменталната ти философия.
    Последно редактирано от defender : 03-18-2013 на 19:20

Дефендъре този път е очевидно, че просто искаш да се заядеш с доктора.
    Винаги ми е интересно да ви чета диспутите, но наистина не е нужно да ги започвате отново и отново във всяка нова тема.

По темата:
    Познавам много подобни екземпляри и интересното е, че наистина си вярват, че са дълбоко-мислещи, интелигентни и че приоритета им в никакъв случай не е материалното. И когато се опитам да ги оспоря или да говоря с тях по подобна тема седят и ме гледат като извънземно след което разбират, че са в грешка и им се задействат примитивните защитни реакции и започват да ме псуват и да се опитват да изкарат мен като глупак.

Мега фен
    просто повтарям думите на доктора ................... когато доктора се изкаже и когато някой му повтори думите и лъсне глупостта ................ значи е заяждане................... ами ок, значи се заяждам.

Мега фен Аватара на RagioL
    А сега кажи не се ли заяждаш.

Никъде не съм казал че има нещо лошо в това да си курволяк, тъп, лицемерен и т.н. Не разбра че не ме интересуват социалните емоционални пълнежи на тези думи, и не реагирам в тази насока - да покажа че те са тъпите, пък ние сме великите. Не ме интересуват подобни дейности. Не черпя самочувствие на базата на сравнение с примитивни, първосигнални индивиди. А това че са примитивни и първосигнални е просто съждение, не предпоставка за плюене и съдене. Не съм казал тези неща с такава цел. Интересува ме само как подобен индивид е способен на подобно лицемерие, какво се върти в главата му, защо не вижда противоречието в думите и делата си? Такива въпроси ме интересуват.

Това да служи за разяснение на всички в темата относно зададените въпроси. Така че дефендърчо не се чувствай емоционално нахранен от горенаписаното. Знам че подобни "спорове" са идеална възможност за теб да си излееш християнската комплексарщина, но да ти кажа честно не отделям никаква енергия в подобни пререкания. Ти си също като тази Кристина - тъп си, но това е което си. Оттук нататък всякакви реакции и отношения към този факт, от моя страна, са си изцяло моя отговорност.
    Така или иначе, знам че ще продължаваш да се заяждаш. Твърдиш че аз съм хейтър, но моят хейт е винаги подплатен с 1-2 идеи дълбочина, тоест има цел. Докато твоя хейт се доближава много повече до описания в онзи материал в другата тема. Както и да е....
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-18-2013 на 20:04

Град
    София
    Курва е определение. Не я осъждам за нищо, просто констатирам. Аз лично, подобен тип момичета не мога да ги променя, не мога да им въздействам, просто ги игнорирам. Но с този си пост тя все едно казва 'Аз съм добро момиче, с ценности и висок морал' , а в следващия момент, пуска снимка, която носи съвсем различно послание.
    Е, снимката не е кой знае какво, ако беше на плажа, нямаше да ми направи никакво впечатление, но по бански на дивана или леглото, или каквато и да е тази мебел на, която се е излегнала си е чиста показност.
    Като цяло поста и създава някакво грешно впечатление за момичетата с токчета и скъпи дрехи, това, че не са свестни е просто стереотип, пък и по-добре такава, но с класа и да знае поне, кога и къде да се разсъблича ;д.

Мега фен
    Никъде не съм казал че има нещо лошо в това да си курволяк, тъп, лицемерен и т.н.
    значи излиза, че това моме е супер........................ край на дискутирането и на темата ................ ти сам си отговори.

ПП: ама само как си гърчиш и връткаш мозъчето ............ хем такааа, хем онакааа........ че хатака.
    Последно редактирано от defender : 03-18-2013 на 20:12

значи излиза, че това моме е супер........................ край на дискутирането и на темата ................ ти сам си отговори.

ПП: ама само как си гърчиш и връткаш мозъчето ............ хем такааа, хем онакааа........ че хатака.

Защо приемаш всичко по този начин?
    Ясно е, че разбирането на доктора за света и за другите е леко абстрактно, така че чети между редовете когато му четеш постовете.

ПП: Как реши да прекратиш тема, която дори и не си я започнал ти?

Град
    София
    По темата:
    Познавам много подобни екземпляри и интересното е, че наистина си вярват, че са дълбоко-мислещи, интелигентни и че приоритета им в никакъв случай не е материалното.
    Абсолютно. Но те просто са потънали в самозаблуждението си. А това, че приоритета им не е материално е не само при подобен тип момичета, ами при по-голямата част от населението. Та кое му е толкова лошото на материалното ?

Мега фен
    Защо приемаш всичко по този начин?
    Ясно е, че разбирането на доктора за света и за другите е леко абстрактно,
    синоними на абстрактно - отвлечен, нереален, неконкретен, въображаем.

Аз да съм твърдял нещо друго за голяма част от философията на доктора................... ако искаш самият той ще ти потвърди..................

Град
    София
    Дефендъре, какво изобщо правиш в тази дискусия, бе ? Ако няма какво да кажеш, спри да тролиш и се изнасяй, моля те.

Знам какво означава абстрактен..
    Но ти дори и не се опитваш да вникнеш зад думите му и заради това не можете да намерите общ език.
    За момент заеми неговото място и неговата философия и вероятно ще вденеш за какво аджеба говори.
    Но не, ти нямаш желание да го разбереш и държиш упорито на своето и плюеш върху чуждото.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Дефендъре, какво изобщо правиш в тази дискусия, бе ? Ако няма какво да кажеш, спри да тролиш и се изнасяй, моля те.
    Ако искаш доктора да създаде една тема и за тебе барабар със снимка от фейсбук и името ти и да ти каже че си "тъп курваляк" дискутирайте ................ сети ли се

ПП: ама ако кажеш на доктора да си покаже една снимка във форума с първото си име и му секва пикнята. ...........

доктора да не ви е хипнотизирал бе братче.
    Последно редактирано от defender : 03-18-2013 на 20:53

синоними на абстрактно - отвлечен, нереален, неконкретен, въображаем.

Аз да съм твърдял нещо друго за голяма част от философията на доктора................... ако искаш самият той ще ти потвърди..................
    Под абстрактно се има предвид символно, идеино, фиктивно. Моята философия не е фиктивна, а е БАЗИРАНА на това, че всичко е фиктивно, което само по себе си донякъде унищожава смисъла на думата философия. Както и да е, не очаквам да разбереш.

И тук понятието курва също е фиктивно - просто една думичка, в която всеки влага различен емоционален пълнеж. При всички случай, думата курва е измислена от хора, които се смятат за нещо повече от курвите. Тоест самата дума е създадена с цел негативно отношение. Аз разглеждам понятието курва, като жена, която прави точно определени неща и има точно определен манталитет(което донякъде е заложено и в самата дума). Но не влагам никакъв емоционален заряд в това. То е просто констатация, обобщение. Не мразя курвите, нито пък имам нещо против тях. За мен те са просто обект за наблюдение, и в този смисъл даже ги харесвам, понеже при тях почти всичко е открито (и в буквалния и в преносния смисъл )
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-18-2013 на 20:39

Град
    София
    Ако искаш доктора да създаде една тема и за тебе барабар със снимка от фейсбук и името ти и да ти каже че си "тъп курваляк" дискутирайте ................ сети ли се

ПП: ама ако кажеш на доктора да си покаже една снимка във форума с първото си име и му секва пикнята.
    Не, не се сетих. Какво общо има с това, че си един малък досадник ? Когато човек пусне една снимка в Интернет, тя може да бъде разпространявана, не виждам воден знак или нещо, което да сочи, че снимката има авторско право, така че аргументите ти са невалидни.
    По отношение на това, че някой не искат да си пускат свои снимки...това да не би да стана задължително ? Пусни ти своя снимка щом мислиш, че има някакво значение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си