.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 148

Тема: Wat

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Дефендър според мен никога няма да сподели снимка, та той дори информация за себе си никаква не споделя. И това е разбираемо - това е единствения му коз. Ако всеки го види какъв е задръстен, хомосексуален плъх, никой няма дори да си прави труда да му обръща внимание.
    Навъдили са се доста хомосексуалисти напоследък така че никога не е сигурно.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    докторе, видя ли се чак докъде падна бе братчето ми................

> Намеквайки, че това не беше нарочно....

Мега фен
    , неретард
    Последно редактирано от defender : 03-19-2013 на 12:40

Мега фен
    лекарите лекуват болните, пожарникарите избавят попадналите в огнена опасност, дори спасителите на плажа спасяват удавниците, като даже и такива като жената от баничарницата са полезни понеже осигурява храна за огладнялите, но с какво (обаче) сте полезни вие, които толкова разпалено се впуснахте да дискутирате лицемерието на момичето от първия пост след като по този начин самите вие показахте по-голямо лицемерие отколкото тя би могла да покаже?!, не само че на такава тема никак не и подхожда да бъде поместена в раздел 'философия и религия', но дори и в раздел 'кофата' би стояла като една от най-тъпите там
    Последно редактирано от npp : 03-19-2013 на 15:39

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Аз за тва влизам в google+ и stack exchange, facebook е за организиране на събирания и хейтване(най-вече).
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    лекарите лекуват болните, пожарникарите избавят попадналите в огнена опасност, дори спасителите на плажа спасяват удавниците, като даже и такива като жената от баничарницата са полезни понеже осигурява храна за огладнялите, но с какво (обаче) сте полезни вие, които толкова разпалено се впуснахте да дискутирате лицемерието на момичето от първия пост след като по този начин самите вие показахте по-голямо лицемерие отколкото тя би могла да покаже?!, не само че на такава тема никак не и подхожда да бъде поместена в раздел 'философия и религия', но дори и в раздел 'кофата' би стояла като една от най-тъпите там
    Защо си мислиш, че ние не сме полезни за обществото? Струва ми се, че говориш наизуст без реално да ни познаваш.

Аз съм решил твърдо да уча за лекар, по възможност хирург, понеже ме влече касаплъка ...
    Нпп, как ти понася идеята че един сатанист, лицемер, чудовище (или там на каквото ме оприличаваш), ще спаси много повече хора отколкото твоята измислена приказка - онази в която ти си "героя" и "спасяваш хора от своите грехове"...

Мега фен
    ами вече си на 20, на бегом към университета ...................... а кой ще ти плаща евтините семестри.............. а знаеш ли колко зуб-зуб трябва там.

Той го кефило касаплъка, ............... ами той и аз едно време исках да стана космонавт.
    Последно редактирано от defender : 03-19-2013 на 18:40

Всъщност още съм на 19. А с ученето нямам проблеми. Понеже аз не уча, а разбирам...

Мега фен
    Понеже аз не уча, а разбирам...
    значи ти няма да четеш учебници и да ходиш на лекции ................ така ли да разбирам.

Аз съм решил твърдо да уча за лекар, по възможност хирург, понеже ме влече касаплъка ...
    Нпп, как ти понася идеята че един сатанист, лицемер, чудовище (или там на каквото ме оприличаваш), ще спаси много повече хора отколкото твоята измислена приказка - онази в която ти си "героя" и "спасяваш хора от своите грехове"...

Дефендър, човек винаги може да си даде зор и да "назубри" нещо колкото да си вземе изпитите, но да го разбере вече е нещо различно.

Мега фен
    ^
    не винаги, зависи какво учи, има неща, които директно са си зуб има и неща които са и зуб и разбиране.................. защото да си вземеш някой изпит е нужно да знаеш теорията............. има си и разни научни термини.
    Последно редактирано от defender : 03-19-2013 на 19:10

^
    Прав си до известна степен. Но мисля, че точно това имаше предвид доктора с "аз не уча, а разбирам".
    Предварително се извинявам ако на него не му е приятно да му тълкувам думите.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Quid Виж мнението
    Предварително се извинявам ако на него не му е приятно да му тълкувам думите.
    на мен няма ли да ми се извиниш предварително, дето си тълкувал мои думи. ................. хаха................. голяма картинка сте ей

^
    Кога съм тълкувал твой думи? Наистина не си спомням. Извинявам се ако съм те засегнал по този начин, не е било нарочно.. Ако това изобщо променя нещо..

Мега фен
    кажи сега ти на мене ли си по-голям приятел или на доктора................

Мега фен
    Всъщност още съм на 19. А с ученето нямам проблеми. Понеже аз не уча, а разбирам...
    ей докторе, май бях малко груб в това за ученето за лекар, .............. прощавай ................... всъщност щом си вярваш всичко е възможно, всичко е възможно за вярващия (са казали хората).................... стига да е за добро................... тогава и Бог му помага....................... не си ли забелязвал как по някога всички обстоятелства се нареждат ей така без да очакваш.

^
    ^
    Не съм приятел на никого тук. Нито съм дошъл да обиждам някого.
    Тук съм с идеята да обменям знание с вас.

Мега фен
    Тук съм с идеята да обменям знание с вас.
    с кои нас, ти не знаеш ли че доктора на практика е нещо като дух................. поне така твърди .......... независимо, че ние го възприемаме като нормален човек.............. но той отрича и казва, че сме малоумни..

^
    Виж, не ме интересува той какво мисли за мен. Аз гледам да извлека полезното за мен(според моя лична преценка) от вашите постове. Това включва и постовете на доктора.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    с кои нас, ти не знаеш ли че доктора на практика е нещо като дух................. поне така твърди .......... независимо, че ние го възприемаме като нормален човек.............. но той отрича и казва, че сме малоумни..
    Както казах, основно свойство на човека е да уподобява нещата с цел да ги разбира. Производно на това е емпатията, където човека се уподобява с някой друг и "преживява" неща. "Преживяването на нещо" е само по себе си огледало(подобие) на преживяното. Само че подобието зависи както от оригинала, така и от самия произход на подобието(откъде идва). Оттук, идеята че аз съм нормален човек с ненормални "проблеми"(най-общо казано), може да произхожда само от нормални хора, който проектират "проблемите си" върху мен. Това е и само по себе си дефиниция на принципа на съответствието.

Мега фен
    може да произхожда само от нормални хора, който проектират "проблемите си" върху мен.
    а кои хора са нормални ........................ ако приемем че Бог е константа и всичко друго е относително и променливо с начало и край ................ кои хора са нормални?

ти с променливите ли ще се сравняваш (за нормалност) или с константата
    Последно редактирано от defender : 03-19-2013 на 20:18

^
    Хората приети от обществото като "нормални" са именно тези, които споделят идеите на обществото. "Нормалните хора" много често, ако не и винаги, са посредствени хора. Всеки, който има по-различни виждания от масата население рядко се счита за "нормален" в очите на въпросното население. Например доктора.

Мега фен
    Хората приети от обществото като "нормални" са именно тези, които споделят идеите на обществото.
    ценностите на обществото се менят като месечината.

ПП: сега ако доктора държи на философията си за социума, сега би трябва да те "напляска" за тези ти думи.............
    Последно редактирано от defender : 03-19-2013 на 20:27

Конкретния "пълнеж" на думата "нормален", няма нищо общо с основата на понятието "нормалност". Метафорично казано, няма значение дали си червен или зелен, важното е че си цветен. "Нормалните" "цветове" се сменят с времето, но самата идея за нормално (за общовалиден модел) винаги си остава същата. И тя е осреднената стойност на масата индивиди, които определят същата тази нормалност. Те определят характера й(пълнежа, цвета), но самата идея винаги си стои.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си