.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Тема: Wat

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    значи излиза, че това моме е супер........................ край на дискутирането и на темата ................ ти сам си отговори.

ПП: ама само как си гърчиш и връткаш мозъчето ............ хем такааа, хем онакааа........ че хатака.

Защо приемаш всичко по този начин?
    Ясно е, че разбирането на доктора за света и за другите е леко абстрактно, така че чети между редовете когато му четеш постовете.

ПП: Как реши да прекратиш тема, която дори и не си я започнал ти?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Quid Виж мнението
    Защо приемаш всичко по този начин?
    Ясно е, че разбирането на доктора за света и за другите е леко абстрактно,
    синоними на абстрактно - отвлечен, нереален, неконкретен, въображаем.

Аз да съм твърдял нещо друго за голяма част от философията на доктора................... ако искаш самият той ще ти потвърди..................

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    синоними на абстрактно - отвлечен, нереален, неконкретен, въображаем.

Аз да съм твърдял нещо друго за голяма част от философията на доктора................... ако искаш самият той ще ти потвърди..................
    Под абстрактно се има предвид символно, идеино, фиктивно. Моята философия не е фиктивна, а е БАЗИРАНА на това, че всичко е фиктивно, което само по себе си донякъде унищожава смисъла на думата философия. Както и да е, не очаквам да разбереш.

И тук понятието курва също е фиктивно - просто една думичка, в която всеки влага различен емоционален пълнеж. При всички случай, думата курва е измислена от хора, които се смятат за нещо повече от курвите. Тоест самата дума е създадена с цел негативно отношение. Аз разглеждам понятието курва, като жена, която прави точно определени неща и има точно определен манталитет(което донякъде е заложено и в самата дума). Но не влагам никакъв емоционален заряд в това. То е просто констатация, обобщение. Не мразя курвите, нито пък имам нещо против тях. За мен те са просто обект за наблюдение, и в този смисъл даже ги харесвам, понеже при тях почти всичко е открито (и в буквалния и в преносния смисъл )
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-18-2013 на 20:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си