Ама ти се мислиш че ти пускам въдички за да се заяждам с теб ли? Да те обиждам, да се гавря ? Хахаха, ето че отново реагираш(проектираш) инфантилно. Реакцията на въпросния цитат служи единствено за да разбера с какво се идентифицираш, тоест какво в думите ми припознаваш като свое(или поне част от своя светоглед). Пускането на тази въдица не беше нарочно, но правилно предвидих че ще лапнеш точно нея. По тези реакции много ясно се виждат очертанията на вътрешната ти реалност - затова и реагираш на тях. Понеже умът гради вътрешната си реалност, и при наличие на подобна "по честота" информация, ти реагираш - получава се резонанс между моите думи и твоята реалност. Или в конкретния случай - твоята "резонансна честота" изкривява думите ми по твое съответствие.
Затова съм казвал че по реакцията може да се познае реагиращия и това тук е нагледен пример. Не целя да те унижа. Ако имаше малко акъл даже можеше да си извлечеш поука. Но вместо това продължаваш да си реагираш по "детскому", както си знаеш.
И двамата знаем че това не е истина. Дори и да не беше иронията, която си се опитал да вложиш, то пак коментарите ти не сочат за провокация. А тези които сочат - те са твърде очевидни и не ти се получават.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-20-2013 на 11:11