.
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Тема: Wat

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Ама ти се мислиш че ти пускам въдички за да се заяждам с теб ли?
    не, изобщо не мисля за въдичките ти ............. те са нещо несъществено, ........... когато реша да напиша какво мисля за нещо, не ми е важно дали ще се хвана на някакви въдички............ не съобразявам и не изкривявам мнението си заради опасност че мога да се хвана или не на въдичките ти. С тях и без тях бих отговорил едно и също.

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    По тези реакции много ясно се виждат очертанията на вътрешната ти реалност - затова и реагираш на тях. Понеже умът гради вътрешната си реалност, при наличие на подобна по вид информация, ти реагираш - получава се резонанс между моите думи и твоята реалност. Затова съм казвал че по реакцията може да се познае реагиращия и това тук е нагледен пример.
    ами че аз никога не съм отричал, че съм личност с определени характеристики или предвидими реакции и мислене.................. също никога не съм крил, че очертанията на вътрешната ми реалност са свързани напълно ВОЛЕВО И СЪЗНАТЕЛНО с православието във всякакъв аспект или поне се старая да е така и съм насочил съзнателно силите си към това, колкото и често да бъркам и да се държа неподобаващо.
    Браво ти откриваш с твоите въдички това, което аз повтарям сигурно през 5 поста за себе си.

ПП: циркаджииски изпълнения за вдигане на шум за нищо и лъжовно възхищение, нищо друго не са твоите въдички.
    Последно редактирано от defender : 03-20-2013 на 11:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си