- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Избор на телефон (:
Самсунг Галакси С 3
Айфон 5
Нокиа Лумия 820
Самия факт колко се отклони от темата показва,че няма за какво да се захванеш...![]()
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Айфона е гъзариика,а и прекалено много те ограничава.. да не говорим и какви бъгове има операционната му система. Нокията е добър вариант,но не за момента.Операционната му система не е добре развита все още.Най-добрият вариант според мен си остава Андройд и съответно Галакси С3,а ако имаш повече парички помисли и за С4.
Не просто аз не повтарям едно и също като вас. Вие през цялото време как бил метален и как не лагвал. Кажи речи само това повтаряте. Не знам, аз съм ползвал доста марки, Сименс, Самсунг, Нокия, Сони Ериксон, Сони, Епъл. Не знам как при мене нито 1 не е лагнал.
Като цяло водим изключително глупав спор. Никой няма да използва който и да е от изброените в темата телефони на макс така, че да му трябва най-най-добрия. Какво остава за няква 14-15 годишна мацка, дет ше качва снимки у фейсбук с него.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз също съм за Айфона.Харесвам си ги като дизайн най-много...Самсунг никога не са ми харесвали.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Android му е майката... тия лумии са пълни боклуци. Уиндоус мобайлможа да праща и да получава блутут само от друга лумия
супер грозен интерфейс, и приложения за него от тъпи по тъпи. Айфона е малко по-добре, понеже за него има доста приложения, ама нищо не може да бие ANDROID. Виж също Sony Xperia Z (най-красивия смарт за мен) HTC One, Galaxy S4 който излезе преди няколко дни... На нокия им мина времето, и ако не минат на андроид не ги виждам.