.

Виж резултатите на анкетата: Какво да избера (

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Самсунг Галакси С 3

18 54,55%
  • Айфон 5

12 36,36%
  • Нокиа Лумия 820

5 15,15%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Повече от фен Аватара на mirki4a
    Самия факт колко се отклони от темата показва,че няма за какво да се захванеш...
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Фен Аватара на Wasilena
    Град
    Warna ;]]
    Айфона е гъзариика,а и прекалено много те ограничава.. да не говорим и какви бъгове има операционната му система. Нокията е добър вариант,но не за момента.Операционната му система не е добре развита все още.Най-добрият вариант според мен си остава Андройд и съответно Галакси С3,а ако имаш повече парички помисли и за С4.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от mirki4a Виж мнението
    Самия факт колко се отклони от темата показва,че няма за какво да се захванеш...
    Не просто аз не повтарям едно и също като вас. Вие през цялото време как бил метален и как не лагвал. Кажи речи само това повтаряте. Не знам, аз съм ползвал доста марки, Сименс, Самсунг, Нокия, Сони Ериксон, Сони, Епъл. Не знам как при мене нито 1 не е лагнал.

Като цяло водим изключително глупав спор. Никой няма да използва който и да е от изброените в темата телефони на макс така, че да му трябва най-най-добрия. Какво остава за няква 14-15 годишна мацка, дет ше качва снимки у фейсбук с него.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от swag style mdfkz. Виж мнението
    Note 2 .. иначе от тези S3, естествено ..
    This

Мега фен Аватара на teenems
    Аз също съм за Айфона.Харесвам си ги като дизайн най-много...Самсунг никога не са ми харесвали.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Изчакай малко и си купи Samsung Galaxy S4

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Android му е майката... тия лумии са пълни боклуци. Уиндоус мобайл можа да праща и да получава блутут само от друга лумия супер грозен интерфейс, и приложения за него от тъпи по тъпи. Айфона е малко по-добре, понеже за него има доста приложения, ама нищо не може да бие ANDROID. Виж също Sony Xperia Z (най-красивия смарт за мен) HTC One, Galaxy S4 който излезе преди няколко дни... На нокия им мина времето, и ако не минат на андроид не ги виждам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си