.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Какво имаш предвид под "да се жертваш за половинката си"?

Едно е да си жертвам личното свободно време, да му помогна с нещо ако мога да съм му полезна и тн. и тн.
    Друго е едва ли не да поема куршум заради него. Всъщност вярвам, че на това нещо е способна само майка за да спаси детето си.
    Както ти го разбираш. Точно затова питам. Какво всеки разбира под това. Затова би следвало да има разнообразни мнения и обстоятелства. Въпросите не са сами по себе си ограничаващи.
    Live now, this is your time!

Цитирай Първоначално написано от Boyman Виж мнението
    Както ти го разбираш. Точно затова питам. Какво всеки разбира под това. Затова би следвало да има разнообразни мнения и обстоятелства. Въпросите не са сами по себе си ограничаващи.
    Така поставен въпросът е сложен. Истината е, че животът си на дали бих жертвала, примерно... както казах според мен само майка за детето си би го направила.
    Иначе ако не стигаме в толкова големи крайности... пример от една друга тема, където Сиси решила да остане в България, защото Радо не иска да заминава... ами аз не бих го направила. Смисъл, ако ми се отвори възможност... ще се възползвам от нея.

Не ми идва друго на акъла, ще следя темата и си давам правото да допълвам.

ПС: Сиси да ме прощава, че ги давам за пример, присетих се заради коментарите в друга тема.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си