След огромното търпение от негова страна, борба и доказване, че не е само на думи..ДА, бих жертвала много неща и бих правила компромиси в името на любовта. Като например това да бъда наказана след като избягам от нас, за да сме заедно (това се е случвало, бях на 16 мъниче, непослушно), лишавала съм се от разни мои дни, в които се отдавам напълно на себе си и на хобитата си.. само и само да прекараме време заедно,правила съм компромисите да не се виждам с приятелите си (момчета), защото принципно аз съм такъв човек, че съм по-близка с момчетата, от малка си я карам мъжкарана.. така да се каже все се мъкнех с момчета, ходехме да играем баскет заедно и т.н. и в един момент близките и истинските ми приятели се оказаха само момчета! Това всъщност ми беше най-големия компромис, защото приятелят ми много ме ревнуваше от тях, въпреки, че знаеше това, че те са ми само приятели.. и след всичките тези компромиси и лишения.. се разделихме и сега много трудно мога отново да се доверя на даден човек, но случи ли се.. ДА.. ще се жертвам пак и ще се надявам да не се разочаровам!