.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тотален фейл :Д

Здравейте !
    Много съм объркана и се надявам да ми помогнете. Момчето което харесвам изобщо не ми обръща внимание и не се интересува от мен. Никой никога не би си помислил ,че той би ме харесвал. Вчера един мой приятел ми каза ,че му е че му е видял историята в интернет. И все още не мога да повярвам ... навсякъде моя фейсбук профил ... снимките ми ... аска ми .. тъмблр ми и само моето име навсякъде . Аз още съм в шок. И се питам възможно ли е да има някакви чувства ,но пък ако има защо ще се държи толкова безразлично към мен ?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А възможно ли е твоят приятел да се е пошегувал?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Може момчето просто да го е срам от и да те заговори, именно защото те харесва.

Или твоя приятел се шегува с теб, защото знае за чувствата ти, или пък наистина е срамежлив. Нямам друго обяснение.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мне не се е пошегувал ... ако имах съмнения първо щях да се отърва от тях ... той не знае за чувствата ми ... а с това момче което харесвам бяхме супер близки ,но вече нито си говорим нито си пишем ...

Голям фен Аватара на s40t4
    Аман от срамежливи хора... направи първата крачка като той неможе... толкова ли е трудно? На 13 ли си?!?

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Ice cream Виж мнението
    Мне не се е пошегувал ... ако имах съмнения първо щях да се отърва от тях ... той не знае за чувствата ми ... а с това момче което харесвам бяхме супер близки ,но вече нито си говорим нито си пишем ...
    Казваш, че сте били близки преди - няма ли вероятност да му липсваш, но чисто приятелски и да иска да се сдобрите? Иначе да, възможно е да те харесва, но да го е срам или приятеля да се е избъзикал. Така, че пиши на момчето, което харесваш и излезте.

Не знам как очаква да се сдобрим при положение ,че той е човека който се дърпа от мен. Пак казвам на 100 процента съм убедена ,че не са ме излъгали или бъзикали.

Действай, щом той не може и не се чувства сигурен в себе си! Не е задължително момчето да прави първата крачка. Бъди смела и поговори с него очи в очи. Излезте, прекарайте време заедно, току виж той се отпусне!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Неведоми са пЪтищата Божии, дете мое! ПИТАЙ ГО БЕ!!!

Мега фен Аватара на ameli
    А защо никой не изключва варианта момчето да е някакъв сталващ крийпър оr sth

Като се срещнете някъде, говорите ли си? Ако не - заговори го да видиш, как ще реагира. Ако да - направо го попитай някой път да излезете.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Нищо сериозно, просто лъска на снимките ти. На всеки се случва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си