- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужас..
Помощ,хора. Преди един-два месеца бях луда по едно момче от училище,което е в другата смяна. Учим в една стая и по едно време стоеше на моя чин. о.0 А аз като най-голямата блондинка исках да се "запознаем" като напиша на чина му " (името на момчето) < 33 ;* " и отдолу класа му. Така хубаво издълбах чина,толкова красиво го написах,че просто по едно време бях горда със себе си и прекрасната си идея. Обаче отсъствах седмица.. и разбрах,че той от отдавна не седял на този чин,но просто няма как да не са му го показали. Сега доста охладих страстите,НО днес в час по физическо дойдоха 2 момчета за да видят един техен приятел от класа. Питаха го дали той е този,който седи на последния чин и драска разни глупости,но той отрече и ме посочи. Двете момчета се обърнаха и лепнаха толкова мазни усмивки,че направо ми идеше да се обеся. Тогава съвсем бях забравила за надписа ии.. сещате се. Като се върнах в стаята се опитах да го изтрия,но.. не се получи. О.О Затова го задрасках ии да.. Много тъпа случка,но адски се спекох. С въпросното момче доста пъти сме се засичали,но само това. Чудно ми е,трябва ли да се тревожа за нещо такова? хД
Момиче на 15..
Като четях темата помислих, че си на 12. За 15 годишна мислиш много по детски. Голям праз като така е станало, просто се научи да комуникираш с хората на живо, а не посредством чинове и надписи върху училищното имущество.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Постъпила си глупаво и толкова.
Всеки човек поне веднъж постъпва не както трябва, но човек се учи от грешките си.