Това с фалшивия Фейсбук не ми се струва добра идея. Доста е детско, не че ти си много голяма, но все пак...
Според мен, първо трябва да решиш, какво изпитваш към него. Очевидно той преди те е харесвал. Представи си, че ти сега си мислиш, че го харесваш, събудиш старите му чувства, обаче след ден-два осъзнаваш, че изобщо не си го харесвала. Така той ще бъде наранен за втори път.
Освен това, ако решиш, че наистина имаш чувства към него - ти учиш в един град, той в друг. Доста ще ви е трудно. Помисли дали си заслужава. А и се огледай междувременно за някое друго момче, според мен, просто ти е станало тъпо за момчето от бившия ти клас, защото си се държала некоректно с него. Преди месец видях едно момче, с което учехме заедно до 7 клас. И се сетих, че тогава той май имаше нещо към мен, пък аз, подобно на теб, не се държах много подобаващо. Няколко вечери не можех да заспя и се чудех дали трябва да му се извиня за държанието си. После го видях с приятелката му и привидно изглеждаха щастливи, така че реших да не повдигам темата. ;д Помисли си дали и при теб не се получава нещо подобно.