- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОЩ!!!!!!!Моля ви ;(!
Здравейте,никога до сега не съм се боядисвала..но реших да пробвам и стана голям гаф ;( ;( боядисах се с новата боя на L'Oreal Preferance Wild Ombre N1 http://www.google.bg/search?q=l'orea...7-Hit92pXNM%3A
Явно не е трябвало да си взимам този номер ли,не знам,но стана УЖАСНО...срам ме е да ходя по улицатаЕстественият ми цвят на косата е кестенява-светло и много си ми харесваше сравнения с това сега..
Мисля,че попрекалих и вместо крайщата..стана доста повече!!!Моля ви..кажете ми за колко време ще се махне или аз как да го махне!Направо цвета бие на РИЖАВО,ОТВРАТ!Моля за сериозни коментари,защото е наистина много спешно и важно!!Благодаря!
Дай снимка да видим, колко е "УЖАСНО".
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
http://prikachi.com/images/146/6009146M.jpg Някой има ли решение как да махна това от главата си??
Аз не виждам какво му е.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Хубаво е, на мен ми харесва. Иначе кисело мляко съм чувала.
Нищо му няма ... виждала съм много по-големи гафове иначе съм чувала че и с къна ставало...
Прави си домашни маски с повече масла. Боята пада по-бързо от тях,ама аз не виждам катастрофално положени.
Keep calm.
На мен изобщо не ми харесва..благодаря за съветите!Някой може ли да ми каже маска,шампоан,балсам или нещо да си купя,че да падне максимално бързо;(?!
Е ти кво искаш,нали тва е целта, пък и не мисля,че изглежда ужасно.
maDamn
на мен ми допада доста. Аз като се боядисах за първи път цялата в червено, бях буквално ужасена, но след 2 дни свикнах и вече си ми харесва много. Изчакай малко преди да правиш, каквото и да било, може и да ти допадне след някой друг ден хд
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
ХАХАХАХА... Маската добре ти я е казала, ама тая простотия с цвета... хахаха
Маската е ок, ама може и кисело мляко да сложиш, че ми се вижда доста рядка, не знам.. Аз не бих си сложила зехтин, защото ще ми се омазни много косата.. Вместо него, щях да си сложа лимонов сок, а когато нямам време - масло по краищата... Но моята е склонна към бързо омазняване. Твоята каква е?
Вземи се консултирай и с друга фризьорка, че тая щом е казала, че НИКОГА няма да си възвърнеш цвета, ми става ясно за какво иде реч...
И пиши на кирилица.
Момиче ^^
Аз пък нямам проблем със чистия зехтин. Мисля, че фризьорката, а и ти драматизирате. Нито е зле, нито ще остане така. Боята пада по-лесно от къната.
Имах подобен проблем само,че с кичури.Бяха много дебели и станах буквално рижава в глава.Не исках да ги махам за това си боядисах русото с друга боя /не го пробвай/ и станах всички цветове на дъгата от русо до червено,кестеняво и каквото се сетиш.Наскоро си купих хума, да си правя маска за коса /косата ми е боядисана/,и доколкото си спомням пишеше,че хумата отмива боята също и къната.Ако искаш можеш да пробваш.Дано да се оправи,ако не най-добре се консултирай с някой фризиьор,който е по-компетентен от твоята приятелка,защото това е супер смешно,което ти го е казала.![]()
Определено не е толкова зле, колкото го драматизираш..
Това е русо.. Изсветлява косъма... няма как да си върнеш естествения цвят, при положение, че самият пигмент на косата вече е по-светъл..
Решението ти е да се боядисаш цялата по-тъмна, но русото ще продължава да избива и върховете ти ще светлеят повече с всяко едно измиване на косата..
Другият вариант е ножицата..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Може просто още да не се възприемаш с различен цвят от естественият ти,след като се боядисваш за първи път.
От снимката нито ми изглежда ужасно,нито трагично.Дори си е станало много хубаво.
Трябваше да помислиш дали ще ти отива русо,преди да се намажеш.
Изчакай да падне и следващият път отиди да те боядиса фризьор,за да няма гафове.
А до колко време ще падне?!То трябваше да е съвсем друг цвят който на мен ми харесва,но не стана така..не знам защо![]()
?!!
Хора, русото е единственият цвят, който не се отмива от косата! Червеното, черното се отмиват, русото - НЕ!
![]()
![]()
Забавно....не съм чула черно да се отмива,аз едвам си махнах моето и то с адските третирания,също и с червеното,боядисаш ли се остава отенък с години сигурно ....Русото лесно може да го махнеш като цапнеш друга боя отгоре.
slava1 , ами намажи се пак,русото ти е доста светло,ако си искала по - тъмен нюанс,ще те хване
Аз не казах, че се отмива напълно, ами се отмива малко. Като влезеш да си миеш косата пада боя! А русото не се отмива!
Не ми изопачавай думите...
Харесва ми, не е зле, но все пак трябва нещата първо на нас да ни харесват, съгласна съм с по-тъмен нюанс, има също както казаха по-горе и маски, така и киселото мляко
![]()