- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кондоми..
не че нещо но аз го правих за първи път с Durex Sensation и шибаният презерватив се скъса и той свърши в мен :Д А при обикновените презервативи сме нямали проблемиНо иначе всичките един дол дренки
Sagami определено...
Скъпи са, но са все едно не носиш нищо (20 микрона, по-тънко от човешки косъм) и са по-здрави от латексовите (Durex, Sportex и т.н.). Усещането е все едно на голо. Само гледай да си вземеш large, защото се правят в Япония и са с азиатски мерки.
Няма ги в обикновен магазин, но в специализираните - да.
Durex love ползвам, ама и другите стават, така че квот вземеш, все е презерватив
Durex Tickle Me - конкретно за момичето усещането е много готино, отделно са по-удобни за момчета с по-дебел пенис, по-широки са и не стягат
Въпрос към тези, които казват, че първият път е най-добре БЕЗ презерватив - защо да е по-добре без при положение, че основно първият път на хората е в тийнейджърската им възраст с човек, който почти не познават и повечето ги е срам да си кажат, ако имат някакво заболяване, или дори не знаят, е с аболни от нещо. И за да не викнете че ако си девствен няма как да имаш болести - ми не, не е така. Първо гъбички могат да се хванат от басейни, от лоша хигиена, второ има болести, които се предават по наследство... та защо първият път да е по-добре без преерватив?