.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Кондоми..

не че нещо но аз го правих за първи път с Durex Sensation и шибаният презерватив се скъса и той свърши в мен :Д А при обикновените презервативи сме нямали проблеми Но иначе всичките един дол дренки

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от freefrog Виж мнението
    не че нещо но аз го правих за първи път с Durex Sensation и шибаният презерватив се скъса и той свърши в мен :Д А при обикновените презервативи сме нямали проблеми Но иначе всичките един дол дренки
    4-5 кутийки сенсейшън сме използвали и никога не е имало такива проишествия. Иначе те са оребрени и ще и е неприятно, така че гледай нещо с повече лубрикант и не-оребрено. Лов са добър избор за неопитни двойки, защото са 4 и имате "мегдан" да късате.

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от freefrog Виж мнението
    Тия sensation лично аз ги усещам ужасно тесни, може би е търсен ефект, но не ме кефят.

Кой презервативи на Durex са по тънки и по издръжливи ?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Sagami определено...

Скъпи са, но са все едно не носиш нищо (20 микрона, по-тънко от човешки косъм) и са по-здрави от латексовите (Durex, Sportex и т.н.). Усещането е все едно на голо. Само гледай да си вземеш large, защото се правят в Япония и са с азиатски мерки.

Няма ги в обикновен магазин, но в специализираните - да.

Durex love ползвам, ама и другите стават, така че квот вземеш, все е презерватив

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Филипчо Дурекс Класик е най-добре за пръв път според мене
    И аз първия път ползвах такива.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

AddieM
    Guest
    Durex Tickle Me - конкретно за момичето усещането е много готино, отделно са по-удобни за момчета с по-дебел пенис, по-широки са и не стягат
    Въпрос към тези, които казват, че първият път е най-добре БЕЗ презерватив - защо да е по-добре без при положение, че основно първият път на хората е в тийнейджърската им възраст с човек, който почти не познават и повечето ги е срам да си кажат, ако имат някакво заболяване, или дори не знаят, е с аболни от нещо. И за да не викнете че ако си девствен няма как да имаш болести - ми не, не е така. Първо гъбички могат да се хванат от басейни, от лоша хигиена, второ има болести, които се предават по наследство... та защо първият път да е по-добре без преерватив?

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Мен ме отвориха без, а после продължихме с онези дето са по 20-30ст.Всички са еднакви само плащаш за името им!
    Аз лично използвам тез от 20_30 ст нямат разлика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си