- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Станислава ЦАААААААлова
току що поиска прошка в ефир за цитирам 'всички мои грешки в прогнозата за времето'..
Вярно, че днес се иска прошка и няма лошо, не се подигравам, ама ми стана смешно..![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
тогава като не се подиграваш , защо постна темата? пфф
4XCOKИ
da ми то тука сте само такива, к'во да не мисля същото за теб като сте си лика прилика юзер до юзер![]()
Цалова, не Цолова. А ти за пореден път доказваш общото мнение за теб.
Welcome to the Jungle...
Че е лигава, елементарна и се впечатлява от всякакви злободневни и не особено оригинални неща.
Welcome to the Jungle...
Защото ти си критерии за това кое е оригинално и кое не?
Или ти споделям на по кафе 'проблемите' и ежедневието си, за да знаеш, че съм елементарна?
По твоята тъпа логика тогава мога да кажа, че си ограничен, което е още по-банално, 'ма що пА не?
Явно човек трябва да се впечатлява от определени неща, за да е на ниво.
Чакам с нетърпение да пуснеш лигав/шеговит пост (който съм сигурна, че ще просъществува), за да ти кажа с право колко си елементарен.
4XCOKИ
Над 90% от постовете ти са такива - лигави, шеговити или както щеш ги наречи. Аз не съм критерий за нищо, всички тук знаят колко струваш. Просто ти гледат сеира.![]()
Welcome to the Jungle...
Какви искаш да са ми постовете във форум, бе? На теб ти е проблем това, че има хора, които са лигави и шеговити? Нещо против позитивизма имаш явно.
Много тъпи изказвания честно казано правиш. Като не си критерии за нищо, как определяш кое нещо е сеир? Кой сеир ми гледат? Айде изсмучи си го от пръстите. Колко струвам? Смучи, смучи.
4XCOKИ
Ама ти очакваш да ти напиша обяснителен ферман за твоята особа, та после да имаш за какво да се хванеш ли?вЕрваш ли си наистина?
![]()
Welcome to the Jungle...
4XCOKИ
Почти всеки умствено здрав човек може да се хване за която и да е от лигавите измишльотини, които постоянно бълваш тук. Просто на никой не му пука. Аз просто си направих труда да кажа това, което много от потребителите си мислят. Нищо по-специално.
Welcome to the Jungle...
ok
Бъди сериозен и ЕнтелЕгентен във форум с възрастова група '*можещи да пишат на клавиатура* - 17 годишни' и се чувствай готин, ерудиран и НАЙ-ВЕЧЕ скъпо струващ.
4XCOKИ
Не се впрягай толкова. Кой как се чувства си личи от поведението му. Теб вече те знаем, а аз не съм обект на темата.
Welcome to the Jungle...
darktemplar - много от потребителите тук не се ограничават до тесния ти кръг от познати и не е уместно да се изказваш от името на 'тях'.
да не говорим, че като цяло потребителите хич не са много![]()
Точно от теб очаквах включване с подобно "културно предупреждение".Някои неща във форума не се променят.
И все пак, за протокола, вероятно съм събрал достатъчно мнения и впечатления, че да го твърдя. Не обичам да се изказвам неподготвен и без необходимия back up.
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-17-2013 на 22:50
Welcome to the Jungle...
о аз отдавна не предупреждавам културнов случая изказвам мнението, може ли за момент да се абстрахираме от останалите неща)