Здравейте. )) Да започна с това, че съм пълнолетна, принципно знам какво искам в живота, имам приятел и що годе нормална връзка с ЕДНО малко изключение.
Миналата година, зимата беше, бях на дискотека с колеги. Единия от тях на пияна глава реши да ме прегръща и тнт... на следващия ден единственото, което ми каза, е квото е ставало там, да си остане там. Въпреки всичко оттогава вниманието и държанието му към беше уникално яко, адски добре се държеше. Даде сума ти пари посред нощ за такси, за да дойде на бала ми за 2 часа, адското уважение... давам некви идиотски примери, но дребните неща ги забелязвам. Когато в крайна сметка се отдръпнах и почнах да се държа по-сериозно с него, се изпокарахме. Най-големия скандал съвпадна и с напускането ми от тази работа. Не се бяхме виждали половин година и дори не съм се сещала за него, нямам нищо към него все пак. Ноо, от известно време пак работя на същото място и... усещам, че пак нещо не е както трябва. Дойде само 20 пъти в първия ми работен ден да върши некви тъпотии уж, а след тва сяка вечер идва и виси при мен, докато затворим. Проблема е, че наистина се държи прекалено добре, обръща ми внимание и за най-малкото нещо, разсмива ме, едва ли не търси вниманието ми или поне на мен така ми се струва. Силно се надявам, че си внушавам, но ако не е така, има опасност да започне да ми харесва. А той също има приятелка от мноого време, както и аз приятел. Кво да правя ? Да говоря ли с него.. смисъл ако си въобразявам ше изглеждам адски смешно, но ако не си ?