Не издържам вече, тази любов ме убива. Вече три години съм с приятеля си и адски много го обичам, но просто съм по-чувствителна и по-емоционална и болката е по-силна от мен. Карали сме се за всякаквки глупости, но след време, когато свикнахме един с друг и може би започнахме да се приемаме като даденост, имахме смелост да казваме всичко, което мислим един за друг, а неговите думи бяха много груби и ме измъчваха дни след това. Съвсем наскоро решихме да опитаме отново, да бъдем по-внимателни и по-мили един към друг, но не успяхме, защото се скарахме за поредната глупост: Едната вечер след като свърших работа той ми се обади и ми каза: "Ако искаш да се видим,ела вкъщи", но аз се прибрах и му казах, че съм си удома и той да дойде вкъщи. Той каза,че има малко работа и ще ми пише след 5 минути, но се забави половин час и аз реших,че ще дойде да ме изненада (както прави обикновено), но сгреших, той наистина имал работа. При, което му казах какво съм си помислила, а той най-демонстративно ми се изсмя. На следващия ден бях на работа от 15ч до 01:00ч. и му казах,че няма да се видим,освен ако не намерим време един за друг на сутринта, а той ми отговори,че ще дойде да ме събуди, но ме събуди смс,че излиза с приятели да правят нещо по колите (а това му е мания). Преди щях да приема всичко добре, но гледах един филм същата вечер "Той просто не си пада по теб", там обесняваха как един мъж като иска да те види - ще намери начин и т.н., общо взето "Който иска-намира начин, който не - оправдание". Така реших да изчакам него и вече 3 дни не ме е търсил,единственото нещо,което ми каза беше : "На сърдита ли се правиш или на много важна?" Приятелките ми казват да го оставя малко, ако ме обичал щял да ме потърси, а аз откачам, всичко ми е от него, а и всичко ми напомня за него, имах тежък живот, работя от малка и си купувам всичко сама, а сега се намери и друг да му пука за мен и затова ми е толкова важен. Осъзнавам, че за един проблем са виновни и двамата. Сигурно ви е писнало от глупави истории и може би знам какво ще кажете. Моля ви не ме съдете и кажете вие какво мислите Той беше най-прекрасното и мило момче в началото. Сега на моменти е същия, но в следващия момент..... много ме боли, не спя, не ям и полудях вече.
Последно редактирано от Magnolia13 : 03-20-2013 на 05:24