.
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Threaded View

stelchinka98
    Guest

Тръгнах с него, за да забравя друг

Здравейте, аз съм момиче на 15 години. Харесвам едно момче от много дълго време. Той е от моя клас. Той е от популярните деца в нашия град. Познава всички и него също го познават всички. Понякога си мисля, че няма как да бъдем никога заедно, но се случваха такива неща, които ме карат да си мисля, че ме харесва. Например, държи се много по-мило с мен и като си говорим, всичко е много яко, казва ми много неща. Имаме много общи теми. Моята приятелка казва, че сме създадени един за друг. Реших да стана гадже с едно момче, което ме кефи и моята приятелка ни помогна да тръгнем заедно. Аз се чувствам наистина странно с него. Това е много непознато за мен чувство. Момчето, в което съм влюбена не ми излиза от главата. Той е в мечтите ми постоянно. Преди ми се е случвало като завържа връзка с друго момче, то да започне да се интересува от мен (другото, което много съм харесвала). Сега сякаш съдбата почна да ни събира лека полека. Не знам какво да правя и какво са тея странни чувства, които изпитвам. Какво ми предлагате да направя? Ще съм благодарна, ако ми помогнете малко с вашия опит. Мерси предварително... )))))
    Последно редактирано от LadyDi : 03-20-2013 на 10:37 Причина: КИРИЛИЦАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си