- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- edna ot nai zadavanite temi.Priznaci dali momcheto ni haresva
Mnogo chesto vsichki se chudqt kak da postupim s momcheto koeto haresvame.Ako mojete da spodelite s men priznacite po koito edno momche te haresva.Kak moje da razbrem dali edno momche ni haresva ?![]()
Пиши на кирилица, по възможност грамотно!
maDamn
Пиши на кирилица!
Всички момчета различно си показват.. просто усещаш..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Жестове, думи, действия.
Все нещо ще ти подскаже, че той те харесва.
Ако дойде и те ритне в лицето означава, че те харесва защото си прекалено хубава и иска да те сведе до по-поносимо за него ниво на красота. Ако ли пък те гледа със замислен поглед и в същото време стои далеч от теб, то значи те харесва, но гъза и корема ти не му позволяват да се приближи и да говори нормално с теб.
Търси постоянно контакт с теб. Както да си уговаря срещи с теб и да ходи на места, където ти ходиш (тия работи евентуално), така и много по-очевидното да стои близо до теб (физически), да те търси с поглед постоянно.
Притеснява се.
Бори се за вниманието ти, опитва се да изпъкне в очите ти. Понякога прибягва до глупости, за да постигне целта си (криворазбрано мъжкарство).
Държи се мило, ползва всяка възможност да ти помогне с нещо.
Когато се държиш студено с него се затваря в себе си, драматизира. Може да се опита да ти спечели пак одобрението, може и да се опитва да те изкарва виновна, че не си достатъчно топла и да го играе мъченик. Това до характер, но със сигурност ще му е тъпо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Кирилицата е задължителна !
Hostis Honori Invidia