- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-страшния филм, който сте гледали?
Такамм казвайте кои са най-страшните филми на ужасите,които сте гледали.
95% пор*о и 5% филм имаше...Хората като си лягат и пор*о гледат,както ние гледаме новини...Простоо няам думи за тоя филм.А на мен 30 days of night ми най-страшен.Другите,споделяйте и вие.
При мен зависи от това как ще се настроя ;д Преди 2 години лятото гледах The fourth kind и се наплаших доста, два дена бях сама у нас и изчатках ;д А тия от рода на Погрешен завой, SAW не са ми никак интересни. Особено SAW не знам кви ужаси се води, то си е извращение просто. А на погрешен завой се смях... Ужасът в Амитвил мисля, че ми хареса, каня се да гледам Синистър, както и Мама, но не знам втория дали е излязъл.. Огледала ми хареса, но не се сещам какъв беше жанра точно..
По принцип харесвам филмите с мистерия, история, нещо загадъчно. Тези, в които чудовище или психопат преследва група хора да ги накълца, рядко са ми интересни. Гледам ги, ако не мога да си харесам друго.
И не знам защо, но се плаша повече от документални филми за серийни убийци. Мисълта, че има хора, които убиват хора за удоволствие и си заравят труповете в градината като натурален тор и си боцкат цветя отгоре, ми е много по-ужасяваща .. По Дискавъри имаше две поредици за убийци, изправяха ми се косите от тях.
Момиче ^^
The Texas Chainsaw Massacre ме плаши доста, особено като се сетя, че е по действителен случай. Poltergeist също ме поизплаши като прочетох историята му.
Такамм мерси за мнението и ето ти филма Мама http://zamunda.net/details.php?id=351510&hit=1![]()
Може би The Strangers (2008 ). Гледах го миналата година около 3-4 часа сутринта и направо изтрещях.![]()
Вие минавате от ужаси на психо. Кат искаш психо - гледай "Канибал" или нещо такова беше.
За ужас - "Обитанието в Кънектикът" (или подобно)
Schhh! Hear the silence...
Един от най-страшните, които съм гледала изненадващо се оказа Insidious Друг който мога да ти препоръчам е Dead End и последният наистина страшен филм, който гледах и който ми учести пулса беше Stay Alive оказа се здрав ужас, след филма не спирах да се оглеждам а пък и го гледах по тъмно, ефекта е двоен.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Като гледам от кви тъпотии се стряскате някои и се чудя дали нещо аз не съм наред... Преди доста време бях гледала Rose Red и ми се стори бая страшен.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Супер малоумен филм като сюжет, но стряскащ за мен е Paranormal Activity
Най-страшен .. Не знам аз попринцип си падам психарка малко и някой филм доста трудно може да ме сплаши. Преди години много се бях филмирала от The Grudge и The Ring.
Също и Martyrs ми беше повлиял много.
The Exorcist
![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал